Zapomenutý tampón

Anonymní
3.11.13 10:07

Zapomenutý tampón

Ahoj, holky, je mi trapné to sem vůbec psát, ale normálně jsem si zapomněla vytáhnout poslední tampón při menstruaci. Dala jsem si ho jeden den kolem poledne a našla ho až druhý den večer :oops: Bylo to ke konci MA, ale přecejen, nemohl mi nadělat v těle nějakou paseku??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
3.11.13 10:13

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.11.13 10:15

Já jednou měla uvnitř 2..!!! Ten první jsem zapomněla vyndat a po 4 hodinách vsunula druhý… :pankac: Na mě teda nemáš…a žiju…maximálně můžeš mít výtok z přemnožených bakterií…nic víc…neboj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
3.11.13 10:16

Mohl, ale tuším, že už bys měla nějaké příznaky- výtok, pálení, svědění, bolesti, teplotu, průjem, zvracení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.11.13 10:19

Tampon jsem už dlouho neměla, mi teď při ms stačí jen intimky, ale když jsem měla tampon a měla jsem ho dlouho a byl čas ho vyměnit, tak jsem to poznala, že mi tam tlačí nebo prostě takový divný pocit jsem měla.
Zapoměnout se mi ho tam naštěstí ještě nepodařilo.
Asi můžeš mít nějaký třeba výtok, jinak asi nic :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
3.11.13 10:26

Já neměla tampon mikdy v životě, tak si to neumím vysvětlit, já mám nějaký blok v sobě, že ho pak nevyndám, jsem taky stará bréca, že :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.11.13 10:29
@Lenka002 píše:
Já neměla tampon mikdy v životě, tak si to neumím vysvětlit, já mám nějaký blok v sobě, že ho pak nevyndám, jsem taky stará bréca, že :mrgreen:.
Čouhá z tebe provázek… :mrgreen: :roll: :oops: Teda, pokud nejsi tak roztržitá jako já a nešoupneš si tam ještě jeden… :jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4885
3.11.13 10:30
@Jitka1976 píše: Čouhá z tebe provázek… :mrgreen: :roll: :oops: Teda, pokud nejsi tak roztržitá jako já a nešoupneš si tam ještě jeden… :jazyk: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
3.11.13 10:31

A co kdyby se provázek utrhl? Normálně rukou vyndáte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.11.13 10:32
@Lenka002 píše:

Mi se provázek nikdy neutrhnul :think: nesnáším vložky, připadám si jak kačena, takže jsem několik let nosila jen tampony a teď to mám strašně slabé, tak stačí intimka ta mi nevadí jak normální vložky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.11.13 10:40
@Lenka002 píše:

Vytlacis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
3.11.13 10:41

@Lenka002 Ten provázek se jen tak neutrhne, neboj. Já taky dost dlouho používala vložky, ale posledních asi 8 let nedám na tampony dopustit. Je to paráda.

@Anonymní píše:
Ahoj, holky, je mi trapné to sem vůbec psát, ale normálně jsem si zapomněla vytáhnout poslední tampón při menstruaci. Dala jsem si ho jeden den kolem poledne a našla ho až druhý den večer :oops: Bylo to ke konci MA, ale přecejen, nemohl mi nadělat v těle nějakou paseku??

Neboj, myslím, že ke konci MS už by to problém být neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.11.13 10:41
@Lenka002 píše:

Zatáhneš a jede… :mrgreen: ten provázek je tam echt dobře zapracovaný…nepřetrhne se…

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
3.11.13 10:42
@Seizdra píše:
Vytlacis.

8o další porod..??? Už néééé…

• Citovat
  • Upravit
21848
3.11.13 10:43
@Jitka1976 píše: