Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jitka1976 píše:
další porod..??? Už néééé…
Tys to nikdy nezkousela? Je to prijemny ![]()
@Seizdra píše:
Tys to nikdy nezkousela? Je to prijemny
Co když vytlačíš „něco“ jinýho…???
![]()
@Jitka1976 píše:
Co když vytlačíš „něco“ jinýho…???![]()
![]()
![]()
Musis tlacit tim spravnym svalem… ty jo tohle by me nenapadlo
to jde proste citit ze tlacis predkem ![]()
@Seizdra No já ti nevím…já když tlačím, tak…no…nebudu to rozebírat… ![]()
OT…mooooc ti to sluší…
![]()
Maximálně z toho budeš mít zánět, ale je to dost nepravděpodobné.. taky se mi povedlo ![]()
@Jitka1976 a já tě přebiju. CCa před rokem, kdy mé dítě bylo na zabití a trávilo se mnou i záchodové seance, jsem v roztržitosti zapoměla na předešlý, zavedla další a ten původní měla v sobě 4 dny.
Až mě napadlo pořádně si prohmatat pochvu ( začala jsem mít výtok). No jasně, zánět pochvy, od té doby se mnou nikd na wecko nesmí, potřebuji mít „svůj“ klid ![]()
Holky prosím potřebuji poradit. Prosím anonymně, fakt se za to stydím
V sobotu večer jsem si normálně vzala tampon a šla jsem s kamarádkou na víno (fakt jsem ho neměla moc
). Jenže, přišla jsem okolo půlnoci, osprchovala se a šla spát (menstruace už mi končila) a ráno jsem se probudila a začala jsem přemýšlet, zda jsem si ten tampón vyndala
já, jak to dělá člověk automaticky, tak prostě nevím
od té doby jsem si pro jistotu už žádný nebrala. A POŘÁD PŘEMÝŠLÍM… už jsem samozřejmě zkoušela vanu i se prohmatat a nenahmatala jsem nic, tak snad tam není… ale mám vážně strach, že by tam prostě mohl být. Vůbec si nepamatuji, že bych si ho ten večer vyndavala, ale říkám, dělám to normálně automaticky, když jdu na záchod… a nenahmatala jsem nic, ani ten provázek… samozřejmě se od soboty hodně pozoruju a mám pocit, že mě trochu pobolívalo břicho, ale myslím si, že je to jen můj pocit ze stresu. Holky, opravdu si připadám jak totální blbka, ale asi potřebuju „ujistit“ že tam fakt není. Fakt se za to stydím a pořád jsem strašně nervozní, že tam je a já to prostě nepoznám
ještě jednou prosím o anonym, nemusí každý vědět, že jsem tupoň ![]()
Promiň ![]()
Zkus se ještě pořádně prohmatat, jinak bych to neřešila. Možná zkusit hodně tlačit jako na velké, jestli tlakem vyjde ven ![]()
Pak napiš jak to dopadlo
![]()
Jak nepoznáš?
Vždyť když se budeš jen trochu snažit, dosáhneš až k čípku, ten tampon tam tedy minout nemůžeš. Tampon nemůže „vypochodovat“ do dělohy nebo břišní dutiny.
Stalo se mi něco podobného, hodně jsem se prohmatala, hluboko, nic jsem nenašla, myslím, že tampon bys nahmatala, ale musíš trošku dukladněji. Já si ho vyndala a nepamatovala jsem si to
. Druhá možnost jít ke gynekologovi
Holky, moc děkuju za rady i slůvka pochopení.
Já jsem se prohmatala, řekla bych, důkladně a na nic jsem nenarazila. Nikdy se mi to nestalo, ale říkám si, že bych ho prostě musela „někde“ nahmatat, když jsem se fakt usilovně snažila. Další věc je, že kdybych ho nevyndala, byla by tam někde ta šňůrka, ale ono fakt pusto prázdno, když to takhle musím napsat
![]()
Ke gynekologovi se mi právě, snad pochopitelně, moc nechce. Spíš mě trápí to, že jak jsem nervózní, tak mám pocit, že mě bolí břicho
už jsem se prohmatávala nejmíň 5× a nic, ale já jak nemám prostě něco „černý na bílým“ tak mi ten červ v hlavě pořád hlodá. Teď se bojím, že o něm nevím a budu ho tam mít až do smrti (nebo do porodu
)
Holky strašně moc děkuju za uklidnění, fakt jsem to potřebovala ![]()
Buď v klidu, když tam nic není tak není
dál přes čípek se dostat nemůže, taky jsem měla divný pocit, ale pak to bylo ok.