Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Klid, tampon není tak malý, aby nešel nahmatat. Pokud tam máš pusto a prázdno a nahmatáš čípek
v noci jsi ho vyndala.
Ahoj holky, mám otázku normálne mám ms něco okolo 7/8 dnu ale ted se mi poprvé stalo že 9 den jsem mela ještě takový „naruzovelohnedy“ výtok (používám po dobu celé ms jen tampony ) a ted to budou dva tydny. A furt ho raději mam ale spis už mám jen průhledný výtok ale když ho vyndám je na nem takový Hnědý ale jen trochu. Nevíte jak už poznám, že mi to konci a budu ho moci vyndat az bude uplne bílý? ![]()
Jen se bojím aby najednou v noci netekla červena, jinak když si ho vyndám tak už mám normalni vodnatý výtok. 9 hodin jen večer vzdy spanikarim. Co kdyby. ![]()
@Anonymní píše:
Jen se bojím aby najednou v noci netekla červena, jinak když si ho vyndám tak už mám normalni vodnatý výtok. 9 hodin jen večer vzdy spanikarim. Co kdyby.
Tak použij vložku, když se bojíš. Tampon je jen pro menstruaci. Jinak ti vysušuje sliznici a je to nevhodné. Zaděláš si na zdravotní problémy. To bys musela mít tampon celý den každý den. Co kdyby?
To jsou mi ale dotazy…
Někteří si bez emimina za chvíli neutrou ani zadek. ![]()
@Ivulka88 píše:
To jsou mi ale dotazy…Někteří si bez emimina za chvíli neutrou ani zadek.
To mě napadlo už mockrát. ![]()
@jestericka34 @rokris strašný. Ja si z nadpisu myslela prvně, ze ho tam zapomněla a měla ho tam třeba týden, ale ono je to ještě horší.
![]()
@Ivulka88 píše:
@jestericka34 @rokris strašný. Ja si z nadpisu myslela prvně, ze ho tam zapomněla a měla ho tam třeba týden, ale ono je to ještě horší.![]()
![]()
Taky. ![]()