Bolest prstu z práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@martina.se k ortopedovi nebo k obvodní? Taky mě napadl zánět…tvl po dvou dnech práce. To se mi ještě nestalo
a to jsem předtím pracovala taky v auto. ale tam byla jiná práce
- Citovat
- Upravit
@Katkafaj píše:
@martina.se k ortopedovi nebo k obvodní? Taky mě napadl zánět…tvl po dvou dnech práce. To se mi ještě nestaloa to jsem předtím pracovala taky v auto. ale tam byla jiná práce
Nevěš hlavu, se stane
určitě doktor. Připomněla jsi mi, jak jsem jednou pracovala v cukrárně, celý den jsem nandavala kopečkovou zmrzlinu, měla jsem po dvou dnech zánět šlach
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katkafaj píše:
@radkka jenže jsem ve zkušebce:-(
Sice mají podstav, ale i tak
Zajdi k doktorovi a uvidíš, co ti na to řekne, jestli bude potřeba mít to v klidu, tak si přece neodděláš ruku
Ale třeba to nebude tak hrozný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katkafaj píše:
@martina.se k ortopedovi nebo k obvodní? Taky mě napadl zánět…tvl po dvou dnech práce. To se mi ještě nestaloa to jsem předtím pracovala taky v auto. ale tam byla jiná práce
to je fuk kde, obvoďák Ti kdyžtak dá žádanku, mmchdm, uveď tam, že to máš z práce, bude to jinak posuzováno… zkušebka nezkušebka, když je nutné, člověk se tomu nevyhne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nakonec mi to ošetřila dětská…šla jsem s malou, bo od pátku teploty, kašel. Zánět nosohltanu, takže mám paragraf(aspoň sem si nemusela brát nemocenskou;-)).Snad se do týdne ten palec zotaví. Přinejhorším zajdu na chiru.
Na palec jsem dostala jodizonovaný roztok a od obvodní prášky proti bolesti
- Citovat
- Upravit
Ahojky.
1.3. jsem nastoupila do práce(automobilový průmysl).
V den, kdy jsem nastoupila na linku, tak jsem dávala pevné gumičky na plastové kolečko a tím začal můj broblém s palcem/2 dny.
Pak mě v dalším týdnu dali na jinou linku, která je jakžtaž v pohodě.
Ale palec mě bolí čím dál víc, neohnu ho, je nateklý a nic s ním neudělám. Když se ho omylem něčím dotknu, tak je to pocit, kdyby mi ti projelo 1000 jehel a včera a dnes jsem se bouchla a ta bolest je stokrát horší. Včera mi ta bolest projela až k loktu. Každý mi říká že to musím vydržet, že to přejde. Jenže ono je to s tím palcem horší a horší.
Okolí nehtu je dost zarudlé, brní, tepá.
Tělo si zvykne, je ochablé po třech letech rodičaku. Ale s palcem nic neudělám, mám problém zapnout zip, knoflík, prostě cokoli. Přejde to? Nebo je na to nějaká mastička?
Nebo mám zavolat na ortopedii?