Stánek s alkoholem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Stánek s alkoholem?
Dobrý večer,
přemýšlela jsem o otevření prodejního stánku na fesťákách.. Měl by to být stánek s alkoholem. Ráda bych se pro to zeptala zkušenějších, zda potřebuji nějaké speciální povolení? (Když budu pracovat s alkoholem).. Samozřejmě počítám, že to musím ohlásit, hygiena apod.
Díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi jako v restauraci, povolení na prodej alkoholu, ale jinak nic, jen teda loni na fesťácích už se třeba pití i v plechovkách mělo prodávat pouze otevřené kůli eet, aspoň nám to tvrdil šéf ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noo, já bych ráda michané drinky apod v kelímku.. To mě napadá další dotaz.. EET se nějak pozdržuje pro stánkaře? Máte někdo nějaké info? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jestli je nějáká změna, ale co se týkalo loni nápojů, tak když byli otevřené eet být nemusela, ale pokud vím Babiš to chce postupně naflákat úplně všude…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně mně ještě napadá, že pokud jde o festival tipu let it roll, kde se platí s těmi čipovými náramky, tak tam je eet automaticky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, já to musim vše ještě vyzjistit.. zatím to je jen nápad, ale fakt bych ho ráda zrealizovala.. kazdopadne diky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není zač, každopádně se připrav, že je to dost vyčerpávající
ale to co sem tam měla za noc na dýškách…
to se vyplatilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit