OČR - ukončení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
OČR - ukončení
Beru na syna OČR od pondělí a následující pondělí bych chtěla jít do práce. Lékařka mi řekla, že až budu chtít ukončit, tak mám zavolat a oni mi to ukončí, problém je v tom, že se vůbec nemohu dnes celý den dovolat do ordinace a v pondělí potřebuji do práce a syna chci dát už do školy. Může být problém s tím, že budu volat až v pondělí? Měla jsem paragraf asi jen jednou a už je to dávno. A všude jsem četla, že by se to mělo nahlásit dopředu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Běžné to dělám tak, že skočím k Dr v pondělí brzo odpoledne, když jdu z práce, ukonči mi to zpětně neděli a v úterý to odevzdán v práci. Dítě s sebou nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to až takhle neřešila. Normálně bych zavolala v pondělí. Já mám momentálně taky ošetřování a v pondělí chci do práce a budu to řešit až v pondělí, ale my se prostřídáme s chlapem, tak to je možná trochu něco jinýho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsem byla na očr a ve čtvrtek jsem k dr volala, ať mi to ukončí k pondělku (tomu, co už byl). Dřív jsem se k tomu nějak nedostala
Takže v tom, že zavoláš v pondělí, bych určitě problém neviděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to problém. Já hlásila šéfovi akorát to, že na očr nastupuju. Kdy přijdu, jsem fakt nehlásila, jen když jsem fyzicky dorazila, tak jsem mu cinkla, aby věděl, že tam jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, prosim o radu, zatim se v tom moc nevyznam
Do kdy se vseobecne ukoncuje paragraf pokud je dite v tydnu nemocne, k patku nebo az k nedeli? Konkretne mi jde o minuly tyden, byla jsem doma st a ct, pak byl svatek, pak vikend, takze do kdy napsat? Dik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peta81 ukončila bych to k neděli. OCR se vyplácí 9 dní nehledě na to, zda máš či nemáš pracovní i víkendy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, aby ti zaplatili so a ne musíš být doma ještě v pondělí. Aspoň tak nám to říkala Mudr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lulinka21 píše:
Ahoj, aby ti zaplatili so a ne musíš být doma ještě v pondělí. Aspoň tak nám to říkala Mudr.
Přesně tak.. jinak víkend proplacený není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda vždy zaplatili i víkend, když jsem již v pondělí byla v práci. Doktorka mi to prostě napsala třeba čtvrtek až neděle. Pokud to bylo na kontrolu, tak samozřejmě po víkendu byla ještě kontrola. Ale většinou to byla jen viróza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lulinka21 @t-jani to není pravda, nebo alespoň já pravidelně ukoncovala v neděli, v pondělí šla do práce a měla placený vikend
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to blbost. V pondělí to můžeš jít ukončit a budeš mít zaplacený i víkend. Při očr můžeš klidně i nějaké dny pracovat pokud máš hlídání pro nemocné dítě, takže by postrácelo logiku to se psané výše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, dekuji holky. V pondeli uz jsem byla v praci, ocr mi u doktorky vyzvedne manzel, mam to daleko, tak to necham napsat az do nedele a uvidime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit