OČR - ukončení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
482
9.3.18 13:15

OČR - ukončení

Beru na syna OČR od pondělí a následující pondělí bych chtěla jít do práce. Lékařka mi řekla, že až budu chtít ukončit, tak mám zavolat a oni mi to ukončí, problém je v tom, že se vůbec nemohu dnes celý den dovolat do ordinace a v pondělí potřebuji do práce a syna chci dát už do školy. Může být problém s tím, že budu volat až v pondělí? Měla jsem paragraf asi jen jednou a už je to dávno. A všude jsem četla, že by se to mělo nahlásit dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
9.3.18 13:58

Běžné to dělám tak, že skočím k Dr v pondělí brzo odpoledne, když jdu z práce, ukonči mi to zpětně neděli a v úterý to odevzdán v práci. Dítě s sebou nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.3.18 14:13

Já bych to až takhle neřešila. Normálně bych zavolala v pondělí. Já mám momentálně taky ošetřování a v pondělí chci do práce a budu to řešit až v pondělí, ale my se prostřídáme s chlapem, tak to je možná trochu něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
9.3.18 15:48

Ted jsem byla na očr a ve čtvrtek jsem k dr volala, ať mi to ukončí k pondělku (tomu, co už byl). Dřív jsem se k tomu nějak nedostala :mrgreen: Takže v tom, že zavoláš v pondělí, bych určitě problém neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
9.3.18 17:07

Není to problém. Já hlásila šéfovi akorát to, že na očr nastupuju. Kdy přijdu, jsem fakt nehlásila, jen když jsem fyzicky dorazila, tak jsem mu cinkla, aby věděl, že tam jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
10.3.18 09:45

Ok, děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
9.7.19 08:15

Holky, prosim o radu, zatim se v tom moc nevyznam :oops: Do kdy se vseobecne ukoncuje paragraf pokud je dite v tydnu nemocne, k patku nebo az k nedeli? Konkretne mi jde o minuly tyden, byla jsem doma st a ct, pak byl svatek, pak vikend, takze do kdy napsat? Dik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
9.7.19 08:22

@peta81 ukončila bych to k neděli. OCR se vyplácí 9 dní nehledě na to, zda máš či nemáš pracovní i víkendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
9.7.19 08:24

@peta81 jj stejně, ukončila bych to k neděli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.7.19 09:31

Ahoj, aby ti zaplatili so a ne musíš být doma ještě v pondělí. Aspoň tak nám to říkala Mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.7.19 09:51
@Lulinka21
@Lulinka21 píše:
Ahoj, aby ti zaplatili so a ne musíš být doma ještě v pondělí. Aspoň tak nám to říkala Mudr.

Přesně tak.. jinak víkend proplacený není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
9.7.19 09:55

Mě teda vždy zaplatili i víkend, když jsem již v pondělí byla v práci. Doktorka mi to prostě napsala třeba čtvrtek až neděle. Pokud to bylo na kontrolu, tak samozřejmě po víkendu byla ještě kontrola. Ale většinou to byla jen viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
9.7.19 09:56

@Lulinka21 @t-jani to není pravda, nebo alespoň já pravidelně ukoncovala v neděli, v pondělí šla do práce a měla placený vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
9.7.19 10:05

Je to blbost. V pondělí to můžeš jít ukončit a budeš mít zaplacený i víkend. Při očr můžeš klidně i nějaké dny pracovat pokud máš hlídání pro nemocné dítě, takže by postrácelo logiku to se psané výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
9.7.19 11:54

Ok, dekuji holky. V pondeli uz jsem byla v praci, ocr mi u doktorky vyzvedne manzel, mam to daleko, tak to necham napsat az do nedele a uvidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat