OČR - ukončení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
31.7.23 18:32

Ahoj, mám dotaz, minulý týden jsem byla s dcerou na očr a dneska jsem ho chtěla ukončit k neděli, ale bohužel doktorka má dovolenou a zástup mi to neukončí. Řekla, že mi to doktorka ukončí příští týden po dovolené. Máte s tím někdo zkušenost, jak mi zpracuji výplatu, vzhledem k tomu, že je konec měsíce? Dokladam do práce potom komplet oba papíry, takže teď v práci nemám doloženo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64924
31.7.23 18:45
@Miester píše:
Ahoj, mám dotaz, minulý týden jsem byla s dcerou na očr a dneska jsem ho chtěla ukončit k neděli, ale bohužel doktorka má dovolenou a zástup mi to neukončí. Řekla, že mi to doktorka ukončí příští týden po dovolené. Máte s tím někdo zkušenost, jak mi zpracuji výplatu, vzhledem k tomu, že je konec měsíce? Dokladam do práce potom komplet oba papíry, takže teď v práci nemám doloženo nic.

tak do práce můžeš, ne. Tam se vypisují dny, kdy pracuješ nebo naopak jsi doma. Je divné, to když bude mít doktorka měsíc dovolenou, tak ten člověk bude měsíc na neplaceném OČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.7.23 18:55

@vokishka do práce můžu, to já už dneska byla, jen jestli nebudou mít problém s tím, že na ten minulý týden nemám jak doložit, že jsem byla na ocr a normálně mi zpracuji výplatu za červenec. Kdyby mi řekla, že bude mít dovolenou, tak bych si pro to šla v pátek, když jsem plánovala jít v pondělí do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64924
31.7.23 20:17
@Miester píše:
@vokishka do práce můžu, to já už dneska byla, jen jestli nebudou mít problém s tím, že na ten minulý týden nemám jak doložit, že jsem byla na ocr a normálně mi zpracuji výplatu za červenec. Kdyby mi řekla, že bude mít dovolenou, tak bych si pro to šla v pátek, když jsem plánovala jít v pondělí do práce.

já myslela, že se OČR vystavuje ve chvíli, kdy tam s dítětem přijdeš, na začátku nemoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101488
1.8.23 07:19

@Miester No, zak to by chtelo v praci dolozit ten první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat