Bolest ramene- nástup do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.10.21 15:06

bolest ramene nástup do práce

Ráda bych znala váš názor. Mohla bych nastoupit do zaměstnání na rozpékání pečiva v jednom hypermarketu.Ta práce obnáší i vychystávání a zaskladnování zboží v chladícím zařízení. Člověk se jistě i natahá. Zatím jsem na pohovorech jinde úspěšná nebyla a nemůžu si dovolit čekat další měsíc bez práce. Z oděvů se mi mají ozvat jak jsem dopadla, pochybuji, že mne vyberou a dál bych mohla jít na pozici pickerky, jenže plat je tam nízký a záruku že uspěji na pohovoru také nemám.
Co nejdřív bych se tedy měla ozvat asi na to místo rozpékání pečiva. Jde mi jen o to, že mě bolý rameno, bolest není pořád, když jsem v klidua ruku nenamáhám, ale z toho se občas ozve i v noci, nemohu vůbec rozpažit. Proto nevím jestli to tam zvládnu, můžu si vzít nějaké léky proti bolesti, ale bojím se, že když půjdu k doktorce bude mne posílat od čerta k dáblovi a na rehabilitace a zrovna, když bych potřebovala už nastoupit do práce. Z poslední jsem odešla stím, že si ihned něco najdu, ale není to snadné, všude je dost zájemců, nebo je místo málo placené, nemám praxi..Občas mě bolý i krční páteř, ale s tou mám potíže dlouhodobě. Rameno mne nikdy nebolelo, bud jsem si to způsobila v práci, když jsem zvedala těžké bedny, nebo po očkování mne napadá. Mám nastoupit, nebo ještě hledat zkoušet? Můžete mi případně doporučit nějaký lék co by zabral?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ayo
151
12.10.21 18:11

Zdraví máš jen jedno a jestli to nemizí, tak bys to měla řešit, aby se to třeba nezhoršilo. Paní doktorka ti určitě poradí líp než náhodní lidé v diskuzi. Prášek na bolest ti akorát uleví v danou chvíli, ale nevyřeší příčinu. Jestli si můžeš dovolit ještě hledat, tak hledej něco, co fyzicky zvládneš, jestli ne, tak zatím nastup, odejít můžeš ve zkušební době vždycky a mezitím si dál hledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30383
12.10.21 18:20
@Anonymní píše:
Ráda bych znala váš názor. Mohla bych nastoupit do zaměstnání na rozpékání pečiva v jednom hypermarketu.Ta práce obnáší i vychystávání a zaskladnování zboží v chladícím zařízení. Člověk se jistě i natahá. Zatím jsem na pohovorech jinde úspěšná nebyla a nemůžu si dovolit čekat další měsíc bez práce. Z oděvů se mi mají ozvat jak jsem dopadla, pochybuji, že mne vyberou a dál bych mohla jít na pozici pickerky, jenže plat je tam nízký a záruku že uspěji na pohovoru také nemám.
Co nejdřív bych se tedy měla ozvat asi na to místo rozpékání pečiva. Jde mi jen o to, že mě bolý rameno, bolest není pořád, když jsem v klidua ruku nenamáhám, ale z toho se občas ozve i v noci, nemohu vůbec rozpažit. Proto nevím jestli to tam zvládnu, můžu si vzít nějaké léky proti bolesti, ale bojím se, že když půjdu k doktorce bude mne posílat od čerta k dáblovi a na rehabilitace a zrovna, když bych potřebovala už nastoupit do práce. Z poslední jsem odešla stím, že si ihned něco najdu, ale není to snadné, všude je dost zájemců, nebo je místo málo placené, nemám praxi..Občas mě bolý i krční páteř, ale s tou mám potíže dlouhodobě. Rameno mne nikdy nebolelo, bud jsem si to způsobila v práci, když jsem zvedala těžké bedny, nebo po očkování mne napadá. Mám nastoupit, nebo ještě hledat zkoušet? Můžete mi případně doporučit nějaký lék co by zabral?

Překlep to zřejmě nebude. Už nikdy to s y nepiš, bolí tě to teď, sloveso v čase přítomném je vždy měkké i. Když tohle napíšeš do nějakého dotazníku, personalistka si půjde dobrovolně vypíchnout oči a tebe nevezmou. Myslím to dobře. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
12.10.21 19:26
@Anonymní píše:

Byla jsi na kompletním vyšetření včetně MR?
Mám nestabilní ramenní kloub se skonem k subluxaci a luxaci. Úplná luxace byla jen jednou, jinak to umím vrátit sama. Mám to od puberty a nikdo neví proč, neměla jsem žádný úraz.
Je to na nedominantní ruce a nejsem odsouzena k manuální práci. Občas musím fyzicky přemoci děti mladšího školního věku s postižením v záchvatu, ale k tomu používám dominantní končetinu. Už za ta léta vím, které pohyby nesmím udělat.

Pomáhá mi tejpování, muž je masér, umí to, takže to mám odborně a v práci mi kolegyně doporučily Alavis pro koně, je prý ze všech přípravků na výživu kloubů nejlepší. Je drahý, ale stačí dvě kůry po sobě jednou za půl roku až rok, chystám se to vyzkoušet. Bere to hodně kolegyň a kolegů, protože pracují i u starších dětí a paraplegiků a klouby trpí.

V první řadě se nech pořádně vyšetřit, ať víš, co přesně s tím máš. Zdraví máš jen jedno. A žádná práce nestojí za to, aby sis ho zničila. Pokud nemůžeš vykonávat své stávající povolání, na tvém místě bych zvážila možnosti rekvalifikace a následného uplatnění jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.21 05:37

Ja mam křivou páteř možná trosku skoliozu. v detstvi jsem mela bolesti často. Pted 2 lety jsem měla zabkokovanou páteř z jednostranné zátěže dostaka jsem nejake leky a pak rehabilitace. ale ja chidila do práce. takze to bylo neefektivni.
Krční páteř me občas boli. s tou ma dnes problem kde kdo. Ted se přidalo to rameno.ale jak píšu současně citim i tu krční páteř. Musela bych zas k doktirce a nevim jestli by mě někam poslala.
Horší je, že jsem odešla z práce a az poté se to projevilo.Rada bych nastoupula co nejdřív někam jelikož uz mam dimluvene bud Kaufland pulty. coz je prace v chladu mimo jine.nebo to Tesco rozpekani pečiva. Nebo fabrika.ale noční..Ja jinou možnost nemam jsem vyučena prodavačka. Tak nevim, nenahlasila jsem se ani na up, že hned něco najdu. A je mi to i priznam se hloupě. byla jsem tam před 2 měsíci vedená a jitan ted na 14dni jenom. Pokud nastouoim ještě tento měsic plati mi zdrav. pojištění zaměstnavatel, tak by to bylo stejně zbytečně. podpora je mizivá z příjmu co jsem měla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat