Bolest třísel

897
8.1.10 10:44

bolest třísel

Ahojik,jsme v 17tt a už mesic me silene boli v trislech…mate holky na to nejake rady :think: a kde mam do června…mela jsem to i u prvniho ditete ale až od konce5mesice.Ted je to horsi,vecer lezim a ani se radeji nehnu.u prvniho jsem pribrala30kg a vaha zustala..ted mam v 17tt …108kg…takza ta vaha dela taky svoje.človek je stastny ,ze uz se konecne dockal a byly tam ty dve // a ted jen same obavy…uz se tesim alespon na pohyby,tak clovek nevi zda je mimi v pohode…dik za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17609
8.1.10 11:58

Přidávám se do klubu bolavých třísel. Já v tom jedu cca od 16tt. Začlo mi to bederní páteří, pak se přidaly kyčle, potom třísla a nakonec i stydká kost /ta mezi nohama :lol: / :evil: Dost mě to překvapilo, protože dodržuji hodně klidový režim, takže to nemohlo být z namožení, břicho ještě téměř žádné a když jsem vstala ze židle, tak jsem byla jak chromá. :evil: Tak jsem vlezla na net a zjistila, že to je kvůli děložním úponům a je fakt, že poté co to bolí víc než jindy=vše najednou, tak mi poporoste břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
8.1.10 13:14

Ahojik

:lol: tak to mame obě červen2010…mam TP 17-19.6..nějak mi to lítá…tak hodne stěstíčka,když už to mame z bolestí tak at jsou zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.9.11 13:52
kadlina píše:
Přidávám se do klubu bolavých třísel. Já v tom jedu cca od 16tt. Začlo mi to bederní páteří, pak se přidaly kyčle, potom třísla a nakonec i stydká kost /ta mezi nohama :lol: / :evil: Dost mě to překvapilo, protože dodržuji hodně klidový režim, takže to nemohlo být z namožení, břicho ještě téměř žádné a když jsem vstala ze židle, tak jsem byla jak chromá. :evil: Tak jsem vlezla na net a zjistila, že to je kvůli děložním úponům a je fakt, že poté co to bolí víc než jindy=vše najednou, tak mi poporoste břicho.

ahoj maminy, sice jde o starou diskuzi, ale asi mám to samé, bolí mě v podbřišku, resp. asi jsou to vazy - taková pálivá bolest, kolem stydké kosti, někdy na dotek vpravo i vlevo v podbřišku, bederní páteř ta taky. Bolí to když vstávám, při chůzi, při úkrocích do strany, při přetáčení v posteli…když jsem úplně v klidu, je to v klidu…budu si všímat, jestli mi taky pak poporoste břicho :) Měla jsem to jednou už na konci 3.měsíce ale asi jen jeden dva večery, ale teď už mě to trápí přes týden a je to teda neskutečný vopruz…byla jsem na kontrole předevčírem, doktor na to nic neříkal, že je to zvětšujícím se pupkem a nekontroloval mě zespodu, což mě teda trochu znervózňuje, popravdě. Uklidňuje mě to, že když sedím nebo ležím, tak to nebolí, doufám, že jsou to ty vazy proklatý :cert:
jo a jsem v probíhajícím 28.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.9.11 14:51

Tak to jsem mela taky. Bolely me trisla a chvilema celej „podvozek“. Bajecne mi na to zabralo magnezium :palec: Kup si v lekarne tenhle pripravek pro tehotne, je tam zvysene mnozstvi. Po par dnech uzivani se ti svaly uvolni a ty silene bolesti prejdou. Muze se to normalne v tehu a dokonce ve velkych mnozstvich, takze zadne obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.9.11 14:54
74paja píše:
Tak to jsem mela taky. Bolely me trisla a chvilema celej „podvozek“. Bajecne mi na to zabralo magnezium :palec: Kup si v lekarne tenhle pripravek pro tehotne, je tam zvysene mnozstvi. Po par dnech uzivani se ti svaly uvolni a ty silene bolesti prejdou. Muze se to normalne v tehu a dokonce ve velkych mnozstvich, takze zadne obavy.

já už jsem si ho nasadila. v druhým trimestru jsem ho brala, protože jsem doufala, že mi pomůže na migrény, i jsem pila hodně magnézku, tak se k tomu teď vracím, pravda, podvozek mě nebolel, tak na tom jistě něco je. Magnézia se může až 6tablet, víc rozhodně nedám, když si ordinuju sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.9.11 15:02

Me zabraly uz 2 tabl. denne. A to jsem mela bolesti trisel fakt silene. Nedokazala jsem se otocit v posteli bez slz v ocich, nohu jsem za sebou plouzila jak lazar. Kdyz jsem ji chtela zvednout, tak jedine s pomoci rukou. No des. Ale magnezium mi to fakt slusne uvolnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.9.11 15:30
74paja píše:
Me zabraly uz 2 tabl. denne. A to jsem mela bolesti trisel fakt silene. Nedokazala jsem se otocit v posteli bez slz v ocich, nohu jsem za sebou plouzila jak lazar. Kdyz jsem ji chtela zvednout, tak jedine s pomoci rukou. No des. Ale magnezium mi to fakt slusne uvolnilo.

super, právě ty dvě jsem do sebe dopo lupla, tak uvidíme za pár dní :)moc díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí