Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky boli nekoho z vas pri ms v jednom trisle? Nez prisla ms, myslela jsem, ze mam snad slepak, pak se bolest presunula niz a prisla ms a porad me to trisĺo boli, horsi se to pohybem a jde to az do kycle a do boku.
Nemáš třeba namožený třísla, mě občas taky bolí, hlavně když hodně chodím.
Nejenom třísla, ale bolí mě z toho i celé stehno a bedra. Mám ale stočenou dělohu do jedné strany, takže jsem na to zvyklá, že prostě při menstruaci to bolí
@Magda124 me to jde do kycle a boku ale jen napravo no. Ja mam delohu zas preklopenou. Ja prave mela driv jen bolest v podbrisku, ale po druhem porodu mam tak tyden pred pocit ze umru, boli me snad vse a ted se k tomu jeste pridalo to trislo ![]()
@Lucie1793 to může dělat ta přetočená děloha, já někdy bez Ibalginu nebyla schopná fungovat. Občas nefunguje ani ten Ibalgin a jenom ležím s termoforem na břichu. Jinak doporučuji fyzioterapii, hodně mi pomohla a bolesti mívám menší
@Magda124 diky, me na gynde rikala ze to muzu mit i od zad no.
@Lucie1793 no jako jo, ale většinou je to provázané. Mně bolelo v zádech, ale prvotní příčina byla děloha. Pak se k tomu přidalo i zmrzlé rameno a opět zjistili, že problém byl v břiše. Hodně mi pomohly ty rehabilitace.