Bolest u stydké kosti

588
1.10.19 21:52

Bolest u stydke kosti

Krasny vecer. Ms ocekavam do konce tohoto tydne, mozna zacatkem pristiho, ovulace byla pravdepodobne minulou stredu (podle bolesti z keveho vajecniku), tudiz jsem dnes cca 6 DPO… Na gyndu jsem objednana na 14.10 na preventivku s tim, ze bych eventuelne zacala resit, ze se nam mimco jeste nepovedlo… Ale dnes me uz asi dve tri hodiny slabe, ale neprijemne picha a poboliva v podbrisku dole u stydke kosti, smerem k levemu trislu.. Nevite cim by to mohlo byt, popripadne ma nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
2.10.19 09:03

To muze byt natazeny sval :nevim: my se snazili o dite 3 roky a ja hledala priznaky ve vsem a vzdy zbytecne. Preji Vam hodne stesti s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.10.19 09:07

@Melodie91 Dekuji :) ja to jako priznak ani neberu, pac si spis rikam, ze kdyby nahodoubto vyslo, citila bych pichani ci bolest vys v pordbrisku a ne takhle dole. :D Me to spis asi jen zarazilo, pac ta bolest a pichani bylo jine nez co jsem kdy zazila a teochu me to vylekalo. Ale vypada to, ze to uz preslo, tak snad to bude uz v pohode. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
2.10.19 09:13
@Katulik29 píše:
@Melodie91 Dekuji :) ja to jako priznak ani neberu, pac si spis rikam, ze kdyby nahodoubto vyslo, citila bych pichani ci bolest vys v pordbrisku a ne takhle dole. :D Me to spis asi jen zarazilo, pac ta bolest a pichani bylo jine nez co jsem kdy zazila a teochu me to vylekalo. Ale vypada to, ze to uz preslo, tak snad to bude uz v pohode. :D

Urcite jo :-) a jak dlouho se snazite o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.10.19 09:21

@Melodie91 Takhle: s manzelem jsme spolu 4 roky, z toho dva roky jsme manzele a od zacatku spolu spime bez ochrany.. Prvnich cca 2 a pul roku jsme to neresili kvuli stresu (nekolikrat stehovani, prace a podobne), ja mela rozhazeny cyklus, na to mi pomohl kontryhel.. Pak jsem x mesicu merila bt, pila Gynex a podobne.. Takze dalsi cca rok jsem to „resila“ jen ja… A az ted asi posledni pulrok i manzel.. I kdyz on to vidi tak, ze veskere mereni a podobne je k nicemu, ze si preje abych to zacala resit pres doktora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
2.10.19 09:40

To jsme meli podobne no… rok a pul bez ochrany, pak jsme se teda dohodli, ze se vezmeme, kdyz porad nejsem tehotna..deti se rodi po svatbe, ze jo :-D a po svatbe jsme to fakt resili..pocitali dny, ruzne pripravky jedli, 2 x jsem mela brzkou ztratu nebo biochem. tehu a nakonec nam az doktori pomohli a dockali jsme se :-), taky se dockate :-) a take nam rikal mudr v CARu, ze 50% paru prijde prirozene do jineho stavu po prvni navsteve poradny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.10.19 10:00

@Melodie91 ouu, to me mrzi cim jste si prosli. No me se kamaradka smala, ze by byla legrace, kdybych prisla na tu gyndu s tim, ze se nam nedari otehotnet a me by doktor oznamil, ze jsem tehotna.. :mrgreen: coz je mala sance, ze by to tak mohlo dopadnout, pac jsme se pravdepodobne trefili do ovulky.. Teda sice ji nemam potvrzenou, ale podle hlenu a bolesti bych rekla ze byla :think: ale po tom vsem zklamani tomu vubec nijak neverim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí