Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Doma mi říkají že to mám s toh jak sem chodívala na koupák a že mi tam nefoukalo což s emi ale nezdá..a doktory nemám zrovna nějak v oblibě…
Synovi na jaře taky sám praskl bubínek, ještě mu to dopíchávali, ucho jsme jen vyplachovali, obešel se bez ATB
Tak dnes jsem byla na ORL a doktorka mi udělala výplach ucha a vyčistila mi ho a dala mi tam jakýsi tamponek s mastičkou…Napsala mi ušní kapky, mastičku(framikoin)…Prý mám zánět..Ale než sem dojela odmů ucho zase začlo zlobit..Už vážně nevímn co s tím..Včera večer jsem si dávala teplí oblkat, za který mně doktora sprdla že teplé je na zánět to nejhorší..
Vzbudila sem se a měla v uchu pupínek, poprosila sem bráchu co se mnou bydlí aby se mrknul co tam mam a prej je ten pupínek černej
a bolí to
co mam dělat (pomoc
)
Ahoj potřebuju pomoc.Boli me ucho vytekl mi hnis.Boli me to beru Brufeny. Mam jit k doktorovi je mi 15let bojím se doktoru potřebuju pomoc co nejrychleji.
Prosím o radu.
Ve čtvrtek jsme byli na ORL ohledně bolavého ucha - nevím, zda ho doktor „píchnul“, ale říkal, že ho vyčistil, že tam měl zánět…
Pak jsme byli v pátek ještě na kontrole - jediný pokyn je, že máme dávat borovou vodu a čistit…jo a v druhém uchu je prý také „časovaná bomba“…
Teď mi jde o to, že syn má pořád teploty - na bolesti ucha si nestěžuje, jen ty teploty.
je to „normální“??? Jak dlouho to bude trvat???
Zabírá mu Nurofen nebo Ibalgin baby, ale zase, zda mu to netlumí ty bolesti ucha ![]()
ATB nemáme.
Říkám si, zda vyrazit na ORL pohotovost
- je víkend, nemám kde se zeptat.
Děkuji.
Ty uši, teď je to tu bohužel dost aktuální téma…jestliže se doktor vyjádřil že má silný zánět i ve druhém oušku a má teploty asi bych jela. Zkus mu ho promačkat, zda bys nepoznala jestli ho to při zmáčknutí bolí. Můj syn si na zmáčknutí reagoval pláčem, ale zároveň si na ouško sahal, takže jsem poznala že ho bolí.
Ja bych jela, malemu pichali ucho v utery, dneska byl bez teplot, na ucho si nesahal, ale zacal zvracet a ma zanety v obou usich. Ted zacal mit teploty, tak to vypada, ze pojedeme jeste jednou ![]()