Bolest ucha a divný tlak

Anonymní
13.7.20 21:17

Bolest ucha a divný tlak

Ahoj, od včerejšího večera cítím v uchu jakoby svůj tep. Nevím jak to popsat. Jakoby se mi ušní bubínek třásl podle toho jak mi buší srdce :lol: do toho mě to sem tam bolí, hlavně když si ho čistím.. dělá mi to i v leže, i ve stoje a hlavně když se ohnu.. Nevíte co by to mohlo být? Někde jsem četla že to může být tlakem.. ale nejsem si jistá. Zítra zavolám na ušní, snad mě vezmou co nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5625
13.7.20 21:28

Rozbíhající se zánět středního ucha? Určitě s tím jdi na ušní, ideálně tam, kde mají laserovou terapii, která dokáže počáteční zánět neinvazivně vyléčit. Dcera byla nedávno na laser 2×, k tomu kapky do ucha a zánět byl pryč. Jako malá holčička byla 9× píchat ucho, škoda, že tenkrát tato možnost nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.20 21:30

@Veveří to mě nestrašte 8o já nikdy ušní problémy neměla. Tak teď se fakt bojím :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
5625
13.7.20 21:36

Není se čeho bát, uši se píchaly před 15 lety, moderní pracoviště už se tomu prý vyhýbají :wink: Třeba budou stačit jenom kapky. Posoudit to umí jenom ORL lékař, tady vám nikdo víc neřekne. Určitě jsem vás nechtěla vystrašit, ale čím dřív k doktorovi půjdete tím líp, ať se vám to nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.7.20 21:39

Jestli si uši čistíš uchošťourem, tak tam může být mazová zátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
13.7.20 21:47

@PetiteFillette toto taky připadá v úvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie