Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky,
nevím, jestly to sem patří, ale zeptám se..začalo mě šíleně bolet ucho
kapky do uší nemám, ale co jsem našla tak lih, malýmu jsem tím potírala pupík, myslíte, že ho můžu taky použít?
Do ucha?
a to by ti jako mělo pomoci v čem si myslíš?
Já když už tak jsem do ucha dávala Peroxid, ale líh by mě teda nenapadl ![]()
@werunkaw123 Ale jo, nějaké kapky do uší jsou vyloženě lihové- líh by měl desinfikovat. Ale nevím, kolika % je v těch kapkách. Jako vím, že si někdo lije do uší slivovici nebo vodku, ale že bych to dělala, to ne.
Taky bych šla do toho peroxidu.
Tak ona se do ucha dava i slivovice, tak me ten lih tak neprekvapil
Ale nevim, jestli to bude mit nejaky ucinek. Pokud mas moznost, zajed na pohotovost, at ti daji ty kapky, nez se ti to rozjede do nesnesitelne bolesti,
Peroxid nemám
jen ten líh, zítra chci jít na ušní, ale nevím, jak přežiju noc
Ja davam decku lih/slivovici, proste alkohol na vatu a tu vatu do ucha, vetsinou to zabere, pokud mi rekne vcas, neni nutne pichnout ucha
uskodit nemuze max pomuze
Příspěvek upraven 15.04.14 v 19:49
@luca241 na pohotovost se nedostanu, manžel je v práci, má auto a mám doma dvě malé děti ![]()
No tak si vem Ibalgin. Sice jej moc nemusím, ale na tohle pomáhá.
@wamp píše:
@luca241 na pohotovost se nedostanu, manžel je v práci, má auto a mám doma dvě malé děti
To je blbe, ze nemas moznost, pro me byla bolest ucha horsi, nez kontrakce
.kazdpadne zkus tu slivovici, nahrej kapesnik nebo neco a priloz si to k uchu. a drzim palce, at je bolest pres noc unosna!! ![]()
@poplach taky ho moc nemusím, už ho mám v sobě asi 2 hodiny, ale zatím se to nelepší..
@luca241 MI TEDY UCHO LEDUJEME, PROTOŽE TEPLÉ BOLEST ROZJÍŽDÍ. TAKÉ JE DOBRÉ KAPNOUT DROBET OLIV. OLEJE NEBOTˇ KAPKY JSOU NA OLEJOVÉ BÁZI. JEŠTĚ JSEM SLYŠELA TVAROH ZA UCHO, ALE TO NEMÁME VYSKOUŠENO. MNOHO ÚSPĚCHU A KLIDNOU NOC