Bolest v kotníku u 3leté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4239
6.12.11 10:31

Bolest v kotníku-3 letá dcerka

Bré dopoledne mamky :mavam:
Chtěla jsem se optat-nic moc jsem nikde nenašla…Skoro 3letá dcerka si ráno začala stěžovat, že ji bolí nožička-nejdřív ukazovala hranu nožky směr od malíčku.Schválně jsem jí zabavovala, roztpylovala a pozorovala, jak chodí-jestli třeba nesimuluje-občas to tak dělává, když chce pochovat :srdce: Taky jsem si říkala, jestli třeba nechce litovat-včera jsme odevzdali dudlíka čertovi :roll:
Ale opravdu pajdá a pofňukávala, že ji nožička bolí „OD BOULIČKY“ tak jsem se ptala-jak a od jaké bouličky, načež si svlíkla ponožku a ukazovala kotník…
A já jako správná hysterická matka plašim a přemýšlim :think: co dělala, jestli třeba někde nešlápla apodobně hledám info od čeho to může být…a vzpomněla jsemsi, že jsem včera v rámci Mikuláše byli za mojí mamčou na radnici a malá tam s mojí pomocí chodila po schodech-asi 5-6 slezla dvojschodiště cca 20-40 schodů nahoru a dolů-tak doufám, že je to z ttoho-že si namohla nebo natáhla nějakou šlachu-pozoruju, že jí to asi bolí když stojí a chodí, protože sedí a dokonce si na noze i klečí(něco teď skládala na zemi a klečela si na ní)
Vím, že mě nedávno zničehonic přepadla taky taková bodavá tahavá bolest přímo pod kotníkem a trvalo to snad dva týdny, než to odeznělo :think:

Máte někdo zkušenost prosím??? :kytka: To je zase něco pro hysterickou matku, jako jsem já :P
Díky za jakékoli postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra