Bolest v krku..:-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
2.4.09 22:08

propolis se v těhotenství ale taky prý nesmí - pokud teda jsou pastilky propolky z propolisu ;-)

ono se v těhu nesmí nejmíň polovina věcí, jak z léků, tak z jídla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.09 19:20

Holky, jsem 4+6tt. a už asi 3 dny mě bolí v krku a mám hodně rýmu. Rady jak vyléčit jsem četla, jsou super, ale chtěla bych se zeptat, zda sama ta nemoc nemůže poškodit mímo. Potřebuju uklidit. Díky, nepřihlášená Mmia

• Citovat
  • Upravit
1180
14.4.09 22:16
Anonymni píše:
Holky, jsem 4+6tt. a už asi 3 dny mě bolí v krku a mám hodně rýmu. Rady jak vyléčit jsem četla, jsou super, ale chtěla bych se zeptat, zda sama ta nemoc nemůže poškodit mímo. Potřebuju uklidit. Díky, nepřihlášená Mmia

Tak bolení v krku a rýma určitě mimčo nepoškodí. Jsou to běžné virózy, co vím, tak v I. trimestru je špatná horečka nad 38°C, to se musí srážet. Paralen je bezpečný ve všech trimestrech - do 6ti tablet denně. Horečka je horší než léky. Nemají se bylinky. Může být jen problém s chřipkou - ale s tou opravdovou ! Nachlazení a a ni zánět nosohltanu nevadí těhotenství - jen je to hodně nepříjemné. Já měla v obou těhotenstvích silná zánět nosohltanu i zánět hrtanu, musel jsem i dostat ATB, na kašel nakonec ACC a děti jsou naprosto v pořádku.
Pokud si nejsi jistá, tak hodně informací a rad najdeš na www.porodnice.cz v poradně Dr. Kouckého - na téma léky v těhotenství odpovídá často. Radil i mně. A bezpečnost jednotlivých léků zase zjistíš na http://www.safefetus.com/…category.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.09 17:38

Paraplicko, díky moc za uklidnění. Nechci to zakřiknout, ale už se to asi lepší. Tak doufám, že mímo bude OK.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.23 07:00

Jak se co nejdříve uzdravit?

Ahoj, od čtvrtka mě bolí v krku. Jsem víc unavená, bolí mě záda, ale nemám zvýšenou teplotu. Od včerejška polehávám, 4. den kloktám Tantum verde. Dlouhodobě beru vit C a D. Potíž je, že jsem ve zkušební době a už před 2 týdny jsem musela na 3 dny na OČR kvůli dceři, tak se bojím, že bude průšvih, když půjdu na nemocenskou.
Jak se toho co nejdřív zbavit ať můžu fungovat? Tento týden budu mít navíc docela náročný.

Nemůžu akorát Coldrex a Brufen, měla jsem na ně dřív reakci.
Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
5.2.23 07:20
@Anonymní píše:
Ahoj, od čtvrtka mě bolí v krku. Jsem víc unavená, bolí mě záda, ale nemám zvýšenou teplotu. Od včerejška polehávám, 4. den kloktám Tantum verde. Dlouhodobě beru vit C a D. Potíž je, že jsem ve zkušební době a už před 2 týdny jsem musela na 3 dny na OČR kvůli dceři, tak se bojím, že bude průšvih, když půjdu na nemocenskou.
Jak se toho co nejdřív zbavit ať můžu fungovat? Tento týden budu mít navíc docela náročný.Nemůžu akorát Coldrex a Brufen, měla jsem na ně dřív reakci.
Moc děkuji.

Nastrouhat zazvor, zalit horkou vodou a vypit. ;)

• Citovat
  • Upravit
7065
5.2.23 07:22

Do krku STRPFEN a střídat do se šalvějí.
Dávat si pravidelně paralen, pít hořčík a čaj se strouhaným zázvorem a medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
5.2.23 07:23

Priessnitz? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.2.23 08:59

Nebo kloktat teplou vodu se solí a pár kapkami tea tree, a prý cumlání česneku je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.2.23 21:16

Homeogene9

Minuly týden mi v lékárně doporučili na bolest v krku Homeogene 9. Jsou to nějaká neškodná homeopatika, co se berou každou hodinu. Rozpustí se v puse a jsou bez chuti. Nemají mít žádný vliv na plod. Že na to mají pozitivní reakce. Nedokážu to asi objektivně posoudit, protože mě se z toho vyklubal covid. Ale po pár dnech to přešlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
5.2.23 21:44
@Anonymní píše:
Jak se toho co nejdřív zbavit ať můžu fungovat? Tento týden budu mít navíc docela náročný.Nemůžu akorát Coldrex a Brufen, měla jsem na ně dřív reakci.
Moc děkuji.

Cibule, česnek, zázvor. Kloktat vodu se solí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí