tvrdnutí břicha-kontrakce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
674
31.3.09 20:25

tvrdnutí břicha-kontrakce

ahoj holky, mám asi blbý dotaz, ale budu rodit poprvé a vůbec nevím, co mám čekat. Od 20 tt mi tvrdne břicho, chtěla bych se zeptat, jestli je kotrakce cítit jako tvrdnutí břicha. Samozřejmě počítám s tím, že se přidají bolesti, ale zrovna teď mi každou chvíli tvrdne břicho (po 20 min) a trošku mě bolí, tak se chci zeptat, jestli to už může být začátek porodu. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1687
31.3.09 20:29

No já když měla u porodu kontrakce, tak to byla taková bolest, že jsem si ani neuvědomovala, že mi nějaké břicho tvrdne :lol: Takže si nemyslím, že by jen tvrdnutí břicha byly už kontrakce. Jinak v tvé fázi těhu je normální, že břicho tuhne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
31.3.09 20:32

Ahojky,
neboj až to bude „ono“ tak o určitě poznáš, i kdyby to co popisuješ, bylo k porodu, tak je to na delší lokte. Pak to je opravdu bolestivé a pravidelné. Možné je všechno, hlavně jestli se ty intervaly zkracují. Odešla Ti hlenová zátka? Nebo plodovka??
Pa a klidně piš
 LuckaH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
31.3.09 20:53

Ahoj,

mě taky začlo tvrdnout bříško po 20 TT, když se mi začínal rozbíhat porod, myslela jsem si, že to jsou poslíčci…jenže začly zpravidelňovat a bolelo mě bříško jako při dost silnější MS a tvrdlo mi :wink: :wink: :wink: No, to bylo samo jen ze začátku :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.3.09 21:25

Ahoj
jak pise Lucka-az to bude „ono“ tak to zarucene poznas.Me tvrdlo bricho cele tehu a desne se bala ze to nepoznam a vsech se ptala a vsichni rikali-vsak uvidis,to si nespletes a opravdu jsem to nespletla.
Noc pred porodem mi tvrdlo brisko od pulnoci do ctyr a pak uz jsme jeli.Ale po 20-ti minutach to nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.4.09 00:33

mně na to dávala magnezium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
1.4.09 14:24

Me taky na tvrdnuti bricha davali magnezium…ale stejne mi tvrdlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
1.4.09 14:39

Holky, já jsem asi pěkný ťulda. Jsem 20tt dr. se mě při vyšetření psal, jak často mám takhle tvrdé břicho - tedy jako při vyšetření. Jenže já mám pocit, že mám břicho pořád stejné - měkké tedy není nikdy. A tím pádem je pro mě nesplnitelné sledovat, jak často mi tvrdne, což mám za úkol do příští návštěvy. Jak se to pozná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí