A zase pohyby...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7661
30.3.09 09:02

A zase pohyby...

Ahoj, maminky,
asi už jsem s tím nemožná a hrozně všechno řeším, ale prosím o radu. Jsem ve 24tt, první pohyby jsem cítila už v 19. týdnu a teď o víkendu jsem s úžasem zjistila, že malá kope už docela viditelně - asi zrušíme kabelovku, celej víkend jsme místo na televizi koukali na moje otřásající se bříško…
Zkrátka - není to brzo, aby byly pohyby VIDĚT? Neznamená to, že je malá starší, než se myslí? Jenže všechny dosavadní UTZ stáří podle MS potvrdily… Nebo neznamená to, že je malá bude pěknej cvalda, když už teď mě dokáže prokopnout?
Předem dík moc za vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
30.3.09 09:30

Klid :-)

záleží jak má kdo umístěnou placentu, asi ji máš vzadu, tak už jsou kopance vidět. Já zas obráceně, takže se dlouho nic nedělo.

Pokud by malá byla starší (což je možný), tak to stejně podle mě nepoznáš takhle…a není to na závadu… Nebo jestli je větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
30.3.09 09:43

Ahojky.

Souhlasím se Suvikem. My taky pozorujeme u druhého břicho jak se vlní. Jen můžu teda provnávat, že když jsem čekala první, tak byly pohyby v průběhu dne pravidelné. TeĎ je to naopak, jen tak ráno, přes den nic moc a na večer začíná ta pravá diskotéka. Jen doufám, že nebudeme mít nočního tvorečka. :lol:

Hlavní je, že pohyby cítíš a určitě ti dělá radost když to vidíš. Počkej tak za měsíc. To budeš vidět i kde má patičku. To je pak prča a ty rány budou čím dál větší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
30.3.09 10:23

jak už psaly holky, neznamená to vůbec nic :wink: hlavní je, že je mimi v pořádku a dobře se hýbe :P já měla kopance od 22tt :lol:
tak si užívej těhu a nestresuj se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.09 12:00

Neni brzo, cekam prvni, o pohybech vim od 15 tydne, od 18 to citil i otecko a od 19 to jde i dost videt.

• Citovat
  • Upravit
1687
30.3.09 13:28

Taky záleží na tom, jakou máš ty postavu. Pokud jsi štíhlá a bříško máš pěkně napnuté, tak to bude vidět dřív, než když bříško chrání pěkná pneu (jako třeba u mne :lol: :lol: ).

Prostě je to normální, nestrachuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
30.3.09 14:23

Mám to úplně stejné jako anonymní. Cosi se v bříšku začalo mlet už cca 15 tt (větry to určitě nebyly), v dalších dvou týdnech sílily kopance a v 18 - 19 tt už se vlní bříško i na pohled a vyskakují sem tam boule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
30.3.09 15:05

Je to normální. A bude čím dál víc vidět, jak bude miminko sílit. To bude teprve zábava. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
30.3.09 17:23

Ahojky…no ja se pomalu ritim do 28tydne..pohyby citim od 16tydne…Ja budu mit asi hyperaktivni dite…malej me kope skoro nonstop, nebo se aspon vrti, porad na me neco vystrkuje, takze mam vsude boule, a nejhorsi to je v noci, nekdy me nenecha vyspat, a kdyz uz necha tak jen 2 hodinky za celou noc…Uz aby byl venku..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
30.3.09 18:21

Allisenko Tu vetu „uz aby byl venku“ si dej nekam do ramecku :lol: :lol: ja pokazde rikam to samy, jak me to dite v brise zacne kopat a delat salta a pak… jak zacne venku jecet, a vyspat me nenecha ani ty dve hodiny… „proc jsi nezustal jeste chvilku uvnitr????“ :lol: :lol:
Ale ne, samo ze je lepsi kdyz uz jsou na svete, je s nima vetsi sranda :lol: :lol:

Jinak ja pohyby citila u prvniho od 19tt, u druheho od 16tt a videt byly oboje cca od 20-21tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
6.4.09 09:31

:D Zdravím všechny nastávajíci maminky. Já pohyby poprvé cítila včera když jsem se pokoušela usnout. Bylo to jako by mě něco lehce koplo do bříška. Když jsem přiložila ruku, tak se to opakovalo. Právě jsem četla, že o tom mám informovat svého gyn. Jsem v 19 tt není to moc brzo na pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.4.09 09:50

Gito, jak vidno výše - není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
7.4.09 16:40

:D Tak dnes jsem byla u dr. a říkala mu o pohybech a jestli se to zapisuje do těhotenské průkazky. Prý že je to jedno, že už se to nikam nepíše. Vypadal že je mu to jedno. Tak Vám holky nevím co si o tom mám myslet … 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
7.4.09 20:17

Mě se teda ptal, podivil se, že tak brzy, ale nic nezpochybňoval a v průkazce to mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí