Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mám takový problém, a zajímalo by mě, zda jste se s tím některá taky setkala.. za 3 týdny mám termín porodu, a objevil se u mě zánět na který mi doktor předepsal Macmiror complex, který beru už 6 den, ale už po druhém dni, když jsem si tabletku zaváděla jsem zjistila že jsem uvnitř hrozně oteklá, a začíná mě i píchat v podbříšku, a když jdu na malou, tak mám pocit že mi mimčo strašně tlačí na spodek. Volala jsem na gynekologii, a on mi řekl že kontrola je zbytečná, že tohle je úplně normální, i když jsem mu řekla, že mi tyhle problémy začaly, až co jsem začala užívat ty tablety.. Máte s tím některá zkušenost? ![]()
Brala jsem je na začátku těhotenství, bez problému, dober je, pak uvidíš
Právě že se bojím toho, že jsem s těch tablet uvnitř oteklá, a nebo jestli je to s toho že za necelé 3 týdny rodím, a tohle se děje normálně
netuším
Ahoj holky, nemely jste po macmiroru vodnaty vytok? Beru ho od vcera a mam furt pocit mokra.
@daydis2 Já na něj měla třeba alergii
Ale mě to tedy kromě otoku i hodně bolelo ![]()
@Pikia píše:
@daydis2 Já na něj měla třeba alergiiAle mě to tedy kromě otoku i hodně bolelo
alergie by to mohla být, radši bych zašla na gyndu @omyna z těch čípku muže být výtok celý den, jsou žluté, tak by měl být žlutý
Jo teklo to ze me cely den, a prave ted k veceru i bez zluteho, jen takove vodove. Tak snad je to ok. Byla jsem dnes u dr, tak by snad poznala ze mi treba prosakuje plodovka. Jsem 16.tt
@Pikia takže je možné že na něj jsem alergická? já mám ty otoky uvnitř a na dotek mě to taky bolí ![]()
@misa.859 právě se bojím že ne
když jsem mu řekla že mám otoky a píchá mě z toho v podbříšku, a jestli můžu přijít na kontrolu řekl, že je to zbytečné, a to mám rodit teď 31. ![]()
@daydis2 Klidně na něj můžeš být alergická
Já tedy ani před jedním porodem nateklá nebyla ![]()
@daydis2 Prosimtě,jsou to takové žluté čípky??? Já měla totiž asi před 13lety šílený zánět (kvasinky) a nevím jistě, ale myslím, že to byl tenhle Macmiror, tak po zavedení jsem úplně „otekla“ uvnitř a měla jsem z toho úplně „hysterák“!!! Volali mi pohotovost a doktor mi píchl něco na uklidnění.. Jako určitě to byla alergie a v ŽIVOTĚ BYCH SI TOHLE SVINSTVO už nedala! Je to žluté? Tehdy jsem nebyla těhotná.. Na co to bereš? Já jsem teď těhotná, měla jsem kvasinky a pomohly boraxové globule - ty jsou i bez předpisu výborný. Raději anonymní (fakt jsem si tehdy myslela, že jsem blázen).
@daydis2 Teď čtu, že máš zánět. Hele, jestli je to žlutý, tak je to ono. Neber to! A možná bych změnila doktora, když Ti radí takhle blbě na dálku! Já jsem v 32tt. Kvasinky jsem měla v 28tt a bylo to děsný, jak mě to svědilo
. Držela jsem i dietu (bez cukru). To mi vždy pomohlo (když jsem nebyla těhotná),ale já už ty kvasinky neměla asi 8let, úplně v poho. Až teď v těhotenství a fakt hodně
! Ty boraxový globule mi poradila lékárnice, že v těhu mi nic jiného nedá
,já se teda už bojím dost všeho, ale fakt jsou výborný a už měsíc mám klid a sladký normálně jím. Otázkou je, z čeho máš ten zánět? Dělal Ti doktor výtěr?