Bolest v podbřišku, bolest kyčlí

Anonymní
6.3.24 15:40

Bolest v podbrisku, bolest kycli

Jiz par tydnu me trapi bolest v podbrisku, ktera zmizi, ale pak se zase nahle objevi, pri chuzi me k tomu zacinaji bolet i kycle a take se pridava bolest konecniku, hraze a v posevnim vchode. Nejprve to bylo na leve strane podbrisku, ted spise na prave strane. Na gynekologii jsem byla minuly tyden, ultrazvuk v poradku, vysledky steru take v poradku a zaver gynekologa je ten, ze to neni zjevne gynekologicky problem. Od listopadu jsem kvuli uzkostne poruse zhubla cca 20 kg a moje telo je ted velmi oslabene. Nemate nekdo podobne zkusenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.3.24 19:49

Myslim si, ze pri tam velkem vahovem ubytku mohlo dojit k nejake dysbalanci svalu a nervu v oblasti spodni casti zad-patere.

• Citovat
  • Upravit
2248
7.3.24 19:39

Praktik a CRP jestli není v těle zánět? Může to být i od střeva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
7.3.24 19:51

V půlce prosince jsem měla dost podobné obtíže, mě se to tedy během pár dní přehouplo do takové bolesti, že jsem navštívila i pohotovost kde mi po kolečku vyšetření byl nalezen zánět tlustého střeva a divertikulitida.. Prvně jsem si také myslela, že je to něco gynekologického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.24 19:29

Tak jsem dnes byla u sve doktorky a posila me na rentgen patere, protoze mam pry uplne sejdrem zada a na sono bricha, ze se ji tam neco nezda pri pohmatu 🫣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.24 20:20

Tak sono bricha nic neodhalilo, krev v poradku a rtg patere - skolioza a jeste mam jit na vysetreni k ortopedovi.

Obtize pretrvavaji, mam mimo jine takovou tupou bolest v prave casti bricha, spis takove pnuti, ale na sonu zadny nalez :/ porad mi jede v hlave co to je, kdyz se zatim na nic neprislo :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.24 06:25

A nejsi z drivejska po nejake operaci? Ze by treba srusty? Ty na sonu nejsou videt, i strevo se blbe hodnoti na sonu. Sono je takove orientacni. Muze to byt ale klidne od te páteře takove to tlaceni vsude možně. Kolik je ti let a co delas za praci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.24 08:47

Je mi 39 let a delam kancelarskou praci. Operaci jsem nikdy zadnou nemela. Za 3 mesice jsem zhubla 20 kg - velice nezdrave a doktorka si mysli, ze to bude mit spojitost. Klidne si obeham dalsi vysetreni, ale ja nevim jaka bych mela podstoupit a zda musim mit zadanky od prakticke.

• Citovat
  • Upravit
607
17.3.24 09:46

Zacit klasickym naberem u praktika krevni obraz+diferenciál, jaterky, renalky, zanetlivy parametry, metabolizmus zeleza, ionty, cukr a glykovany hemoglobin, pripadne svalove enzymy, revmaticky faktor. Pisete, ze jste zhubla kvuli uzkostem, tak to zrejme nebude mit organicky duvod, mohla se hnout pater nebo nejake svalove pretizeni kolem patere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
17.3.24 09:54
@Anonymní píše: Více

Asi bych se nechala vyšetřit i na gastroenterologii. Např. u nespecifických střevních zánětů jsou ty bolesti kloubů docela časté. Mohla sis to tím rychlým hubnutím rozházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.24 22:16

Odbery krve mam za sebou tento tyden a vse v poradku.

Doktorka si prave mysli, ze jak jsem rychle zhubla, tak ze to melo vliv na pohybovy aparat, proto me posila jeste na ortopedii. Krome toho, ze jsem zhubla, jsem minimalne 2 mesice nemela temer zadny pohyb, jsem doma na neschopence a prvni tri tydny jsem byla schopna jen lezet :/

Gastro me taky napadlo, to bych minimalne pro klid na dusi podstoupit mela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex