Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
vím, že tady ten dotaz už padl mockrát, ale přece jen se musím zeptat i já
od 5. dne od ovulace mě bolí a občas píchá v podbřišku a k tomu jsem nafouknutá, jak balon (dnes už je to 11. den od ovulace):D..jiné příznaky, jako nateklá prsa, nevolnost, atd. nemám, menses mám dostat až za 2 dny, ale nedalo mi to a udělala jsem si test, který vyšel negativně..je i přesto možné, aby to byly příznaky těhotenství?
Děkuju moc za odpověď
Příznaky mít nemusíš. Test si duělej za pár dní znova a uvidíš. Třebas jen něco nadýmavýho snědla, já se dneska taky pomalu vznáším
Jj, to jsem si taky říkala
..ale přišlo mi divný, že už to trvá týden v kuse, každopádně díky za odpověď ![]()
Úplně to samé sem prožívala před pár dny. Ovulace, 5. Den píchání, bolest, nafouknuté břicho. Viděla sem to nadějně, test negativní a mrcha na den přesně:-(
..proto, já spíš počítám s tím, že mi to taky přijde přesně na den
Na 100% jsi těhotná!
Né promiň, to už se nedá. To dnes tolik snažilek na emiminu přestalo umět číst a vůbec rozumně uvažovat o tom, na co se ptát?
Jejda, jasně, že po nikom nechci, aby mi řekl „jooo, jsi těhotná“
..jen mě zajímalo, jestli to mohou být příznaky, nebo moje bludy ![]()
PS: číst samozřejmě umím
..a prosím, nekamenovat ![]()
Mohou, ale pochybujuu, ze ti to nejak pomuze, protoze taky nemusi. ![]()
Ja porpve nemela vubec zadne, podruhe jsem to zjistila tak, ze mi bylo desne spatne po dvou sklenickach na tridnim srazu.
Taky priznak ![]()
..tak to mě pobavilo
že bych taky zkusila ze dvě skleničky? ![]()
Ahojky chtela jsem se zeptat jestli bych nemohla bejt tehotna? zitra mam ovulaci ale co koukam na ovulacni kalendar mam uz plodne dny. posledni den menstruace byla 4rijna. pak jsme mely pokazdy pohlavni styk a dnes vecer me zacali bolet podbrisku jinak zadne priznaky tehotrnske nemam. tak nevim jestli bych vtom uz mohla bejt. atehotensky.test se mi moc nechce delat abych nebyla. zklamana.
dekuji za odpoved
@jaruska38 píše:
Ahojky chtela jsem se zeptat jestli bych nemohla bejt tehotna? zitra mam ovulaci ale co koukam na ovulacni kalendar mam uz plodne dny. posledni den menstruace byla 4rijna. pak jsme mely pokazdy pohlavni styk a dnes vecer me zacali bolet podbrisku jinak zadne priznaky tehotrnske nemam. tak nevim jestli bych vtom uz mohla bejt. atehotensky.test se mi moc nechce delat abych nebyla. zklamana.
dekuji za odpoved
Tak tohle je vtip, nebo provokace? ![]()