Bolest v podbřišku + nadýmání

106
13.10.13 21:01

Bolest v podbřišku + nadýmání

Ahoj,
vím, že tady ten dotaz už padl mockrát, ale přece jen se musím zeptat i já :) od 5. dne od ovulace mě bolí a občas píchá v podbřišku a k tomu jsem nafouknutá, jak balon (dnes už je to 11. den od ovulace):D..jiné příznaky, jako nateklá prsa, nevolnost, atd. nemám, menses mám dostat až za 2 dny, ale nedalo mi to a udělala jsem si test, který vyšel negativně..je i přesto možné, aby to byly příznaky těhotenství?
Děkuju moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
13.10.13 21:05

Příznaky mít nemusíš. Test si duělej za pár dní znova a uvidíš. Třebas jen něco nadýmavýho snědla, já se dneska taky pomalu vznáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.10.13 21:09

Jj, to jsem si taky říkala :D..ale přišlo mi divný, že už to trvá týden v kuse, každopádně díky za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
13.10.13 21:10

Úplně to samé sem prožívala před pár dny. Ovulace, 5. Den píchání, bolest, nafouknuté břicho. Viděla sem to nadějně, test negativní a mrcha na den přesně:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.10.13 21:11

..proto, já spíš počítám s tím, že mi to taky přijde přesně na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.10.13 21:12

@Seizdra no co je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.10.13 21:23

Na 100% jsi těhotná!

Né promiň, to už se nedá. To dnes tolik snažilek na emiminu přestalo umět číst a vůbec rozumně uvažovat o tom, na co se ptát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.10.13 21:24
@Antonie Bolavá píše:
@Seizdra no co je :nevim:
:think: :nevim: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.10.13 21:29

Jejda, jasně, že po nikom nechci, aby mi řekl „jooo, jsi těhotná“ :D..jen mě zajímalo, jestli to mohou být příznaky, nebo moje bludy :)
PS: číst samozřejmě umím ;)..a prosím, nekamenovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.10.13 22:28

Mohou, ale pochybujuu, ze ti to nejak pomuze, protoze taky nemusi. :nevim:
Ja porpve nemela vubec zadne, podruhe jsem to zjistila tak, ze mi bylo desne spatne po dvou sklenickach na tridnim srazu. :nevim: Taky priznak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.10.13 22:30

:palec:..tak to mě pobavilo :) že bych taky zkusila ze dvě skleničky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.10.13 22:53

Ahojky chtela jsem se zeptat jestli bych nemohla bejt tehotna? zitra mam ovulaci ale co koukam na ovulacni kalendar mam uz plodne dny. posledni den menstruace byla 4rijna. pak jsme mely pokazdy pohlavni styk a dnes vecer me zacali bolet podbrisku jinak zadne priznaky tehotrnske nemam. tak nevim jestli bych vtom uz mohla bejt. atehotensky.test se mi moc nechce delat abych nebyla. zklamana.
dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
13.10.13 22:58
@jaruska38 píše:
Ahojky chtela jsem se zeptat jestli bych nemohla bejt tehotna? zitra mam ovulaci ale co koukam na ovulacni kalendar mam uz plodne dny. posledni den menstruace byla 4rijna. pak jsme mely pokazdy pohlavni styk a dnes vecer me zacali bolet podbrisku jinak zadne priznaky tehotrnske nemam. tak nevim jestli bych vtom uz mohla bejt. atehotensky.test se mi moc nechce delat abych nebyla. zklamana.
dekuji za odpoved

Tak tohle je vtip, nebo provokace? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.10.13 23:02

@jaruska38
Asi jsem to nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit