Bolest v ústech - čára

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.9.16 20:02

Bolest v ústech - čára

Holky, jdu si k vám pro radu.
Začnu hezky od začátku… Ve středu jsem si dala k obědu pizzu a pořádně jsem si odřela dásně u horních zubů. Bolelo to tak normálně, žádná hrůza, říkala jsem si, že se to zahojí jako vždy.
Ale včera se bolest výrazně zhoršila. Vyplachovala jsem a potírala šalvějovou tinkturou, která mi na podobné potíže spolehlivě pomáhá, ale nic.
Přidala se k tomu občasná bolest ve spánku a bolest ucha - vždy jen takové „zabolení“.
Dnes ráno se mi vedle odřeného místa udělaly nějaké puchýře, které ale nejsou bolestivé. Pořád jsem si říkala, že je to normální. Ale teď jsem si v ústech našla podivnou vystouplou čáru směřující od vnitřní strany koutku až téměř dozadu. Vůbec nevím, co by to mohlo být. :-(
Proto bych se ráda zeptala, zda jste někdy neměli něco podobného, ať jsem klidnější. Na pohotovost se mi jít nechce po zkušenostech, které odtamtud z minulosti mám…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2915
3.9.16 20:38
@Anonymní píše:
Holky, jdu si k vám pro radu.
Začnu hezky od začátku… Ve středu jsem si dala k obědu pizzu a pořádně jsem si odřela dásně u horních zubů. Bolelo to tak normálně, žádná hrůza, říkala jsem si, že se to zahojí jako vždy.
Ale včera se bolest výrazně zhoršila. Vyplachovala jsem a potírala šalvějovou tinkturou, která mi na podobné potíže spolehlivě pomáhá, ale nic.
Přidala se k tomu občasná bolest ve spánku a bolest ucha - vždy jen takové „zabolení“.
Dnes ráno se mi vedle odřeného místa udělaly nějaké puchýře, které ale nejsou bolestivé. Pořád jsem si říkala, že je to normální. Ale teď jsem si v ústech našla podivnou vystouplou čáru směřující od vnitřní strany koutku až téměř dozadu. Vůbec nevím, co by to mohlo být. :-(
Proto bych se ráda zeptala, zda jste někdy neměli něco podobného, ať jsem klidnější. Na pohotovost se mi jít nechce po zkušenostech, které odtamtud z minulosti mám…

„Vystouplou čáru“ má v puse každý. Možná se jen tim odřením jen zvyraznila a zviditelnila, když jsi o ni doposud nevěděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.16 20:42

Asi jsem to špatně popsala. Ta čára není v místě odřeniny. Odřeninu mám vlevo nahoře na dásních, čára vede na levé straně od koutku dozadu po vnitžní straě tváře. Snad jsem to popsala dobře. Takže je úplně jinde a určitě ji tam běžně nemám.

• Citovat
  • Upravit
2069
3.9.16 21:35

To bude v pohodě. Já dneska snědla více trnek kyselejších a také mi vystoupla na boku taková čára od koutku až po zadní osmičku jakoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.16 22:08

Moc děkuju. To by mohlo být ono. I přes bolest jsem si totiž dala pár švestek a jedna byla nakyslejši. Já už plašila… V poslední době se na mě totiž nemoci lepí. Ješte jednou děkuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex