Candidóza u dospělého

41
2.9.16 14:44

candidóza u dospělého

Ahoj holky, nemáte prosím někdo zkušenost s touto nemocí? jedná se o přemnoženou plíseň candidu v těle. Zajímaly by mě zkušenosti ostatních lidí, mám o té nemoci knížku, ale třeba byste mě některá se svými zkušenostmi posunula zase o kousek dál. Případně díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9709
2.9.16 14:49

Myslím, že je tu dost diskusí na toto téma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.9.16 15:11

Ahoj mě to našli když jsem furt dokola marodila s močákem. Měla jsem ho snad 3× do měsíce. Doktor nasadil nějaké antibiotika a tím to u něj zhaslo. Já si o tom četla na netu a přečetla si že je důležitá dieta. Tak jsem si jí nasadila sama. Tu nejpřísnější, přitom jsem tu nejhorší fázi neměla. Ale říkala jsem si že tím nic nezkazim. Držela jsem ji půl roku. A myslím že jsem OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.9.16 16:24

Namby, díky za příspěvek. A můžu se zeptat, jaká byla ta nejpřísnější dieta? Já zatím vysadila všechen cukr a bílou mouku. Taky jsem nasadila probiotika. Ale po 14 dnech ještě asi nemůžu čekat změnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.9.16 17:21

Ahoj já jsem byla na téhle diete. http://www.nechci-cukrovku.cz/…oti-kvasince. Fakt ti neřeknu za jak dlouho jsem se cítila lip… Ale tak měsíc určo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.9.16 21:27

Namby-díky moc za odkaz. To jsem z toho ale jelen, protože tady v té tvojí dietě zakazují věci, které já mám v té knížce povolené, tak teď tedy opravdu nevím, která z těch diet je ta pravá, někdy s ty potraviny úplně míjí…ale zase jestli ti to pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí