Spadlé oční víčko

Anonymní
1.9.16 17:05

Spadle oční víčko

Ahoj holky potřebuju radu dnes ráno jsem měla problém s okem jakoby mi padalo vrchní oční víčko nemohla jsem ho chvíli ani otevřít a chvilku mě to trápilo i v práci bojím se že mám mrtvici poraďte co to může být…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15418
1.9.16 17:09

Pro mě by to byl jednoznačný důvod k návštěvě lékaře. Zřejmě nějaký neurologický problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
1.9.16 17:16

Okamžitě k neurologovi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 17:16

??? Mrtvice asi ne nevím…???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.16 17:17

Proč k neurologovi? Co léčí neurolog?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.16 17:18
  • Citovat
  • Upravit
49159
1.9.16 17:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebuju radu dnes ráno jsem měla problém s okem jakoby mi padalo vrchní oční víčko nemohla jsem ho chvíli ani otevřít a chvilku mě to trápilo i v práci bojím se že mám mrtvici poraďte co to může být…

proč už nejseš u Dr! Od rána se sušit doma s tímto? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.9.16 17:20
@Anonymní píše:
Proč k neurologovi? Co léčí neurolog?

nervovou soustavu - mozek, nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 17:21

Chodím do práce… Teď jste mě úplně vylekaly všichni… Teď jsemvic vystresovana než jsem byla napadlo mě taky můžu to mít z průvanu? včera jsem seděla u okna a byl docela průvan?…

• Citovat
  • Upravit
49159
1.9.16 17:26
@Anonymní píše:
Chodím do práce… Teď jste mě úplně vylekaly všichni… Teď jsemvic vystresovana než jsem byla napadlo mě taky můžu to mít z průvanu? včera jsem seděla u okna a byl docela průvan?…

chodím do práce? :roll: aha…
to ti nikdo od netu nepoví jestli je to z průvanu nebo z čeho.. za mě správný postup - ráno mi padá víčko = beru telefon, volám do práce a odjíždím k lékaři.. ted v tuto chvíli jed na neurologii - na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.9.16 17:55

Tak taky by mě asi hned nenapadlo, že jě neco špatně, když by to odeznělo, netřeba ze zakladatelky dělat nezodpovědnoul. Jdi k lékaři, může to být cokoliv od nachlazení po mrtvici. Mně hned napadla obrna trojklaného nervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 18:01

@jessikka děkuji taky si myslím že to nic nebude když to bylo jen ráno… Nenapadlo mě hned mrtvice až když jsem na to začala myslet. Napadl mě ten průvan sedím přímo v němž práci…

• Citovat
  • Upravit
49159
1.9.16 18:07
@Anonymní píše:
@jessikka děkuji taky si myslím že to nic nebude když to bylo jen ráno… Nenapadlo mě hned mrtvice až když jsem na to začala myslet. Napadl mě ten průvan sedím přímo v němž práci…

ale jistě to nevíš že? samozřejmě to může být průvan, samozřejmě to může být cokoliv jiného… je to tvé zdraví.. dělej si co chceš, ale proč se tady ptáš? pro uklidnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.9.16 18:08
@jessikka píše:
Tak taky by mě asi hned nenapadlo, že jě neco špatně, když by to odeznělo, netřeba ze zakladatelky dělat nezodpovědnoul. Jdi k lékaři, může to být cokoliv od nachlazení po mrtvici. Mně hned napadla obrna trojklaného nervu.

takže - ráno ti padá víčko, neotevřeš oko, v práci se to opakuje a tebe nenapadne, že je něco špatně? :think: Opravdu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 18:14

Já to blbě napsala bylo to jako divný cukani jakoby tik a napsala jsem to blbě omlouvám se… Nějak jsem nad tím ráno nepřemýšlela až teď když jsem přišla domů

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex