Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To je dobra zprava
ale chapu, ze kdyz cloveku neco je a nezjisti pricinu je to horsi
Když se nic nenašlo, zkuste millgamu a něco na otoky, aescin třeba. Taky bych dělala obličejovou jógu. Regenerace nervů v kombinaci s prokrvením svalstva a posilováním by mohla pomoct.
@podzim píše:
To je dobra zpravaale chapu, ze kdyz cloveku neco je a nezjisti pricinu je to horsi
Rozhodně je to dobrá zpráva. Pořád si říkám, že potíže odezní a bude vše v pohodě. ![]()
@Okta píše:
Když se nic nenašlo, zkuste millgamu a něco na otoky, aescin třeba. Taky bych dělala obličejovou jógu. Regenerace nervů v kombinaci s prokrvením svalstva a posilováním by mohla pomoct.
Milgammu jsem zkoušela. Aescin - dívala jsem se a stejne účinky má Detralex, který jsem brala.
Zkusila jsem více věcí, ale zatím žádný ucinek. Vlastně nejhorší je to oko. Dá se na to zvyknout, není to bolest, je to spíš nepříjemný. Horší je ten pocit, že člověk neví, jestli to zase nespadlo - musím se zkontrolovat v zrcadle nebo aspoň pohmatem. Obličejovou jogu, to jsem si taky říkala. Zkusila jsem zatím jen dvakrát. Povadla mi teď i hodně kůže v obličeji a vždy se to vrátilo zpátky - teď už bohužel ne. Vypadám teď už mnohem starší.
Potíže s okem mi nezmizely. Ale… objevil se mi problém s druhým okem. Není to nic, co by se nedalo vydržet, ale vadí mi to. Mam pocit u vnejsiho koutku jakoby pocit slepení, jak když se to oko zasekne. Nevím, jestli je to pro ostatní vidět, protože vždy, když se mi to stane, tak nejsem u zrcadla. Než k zrcadlu dojdu, oko je v pohodě.
Poslední měsíc mě snad ani jednou nebolela hlava. To je fakt dobrý, to se mi moc nestává. Doufám, že to přejde a už nic nového se neobjeví.
Nacpala jsem do sebe všechna Béčka, co mám doma. Ještě do sebe nacpu něco dalsiho. Nevím, co jiného mám udělat. Je to neurologické? Celou dobu jsem teď měla problémy na druhé půlce obličeje. Proč tedy i tady? Myslela jsem si, že vše bude dobre a bude se to postupně zlepšovat až se to srovná. Více teď i cvičím, kdyby měla vliv krční páteř.
Dobře. Vse je v pořádku. Příčina potíží nezjištěna. Potíže pokračují.