Na psychologa?

Anonymní
1.9.16 12:28

Na psychologa?

Cítím se jako když jsem měla jít do prváku..Najednou mam pocit, že školu zase nezvládnu, že to prostě nemůžu zvládnout. Nejsem zrovna moc dobra v angličtině a mam strach, že to prostě nedám. Bojím se do školy jít, nemůžu normálně existovat. V prváku jsem to vyresila homeopatiky, teď nevim, jestli to neni třeba už na psychologa…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
1.9.16 12:35

Neblázni, stresuješ zbytečně. Vždycky říkám: „Když nejde o život, jde o houno.“Určitě vše zvládneš, musíš si věřit!!! :) Když tak se budeš víc učit, no… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.9.16 12:36

Nemáš spíš strach z učitelek? Ze šikany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 12:39

@chipsa ne, to ne, jen z toho učení. Na konci druhaku jsem měla čtyřku z aj i tak se bojim, že teď prolitnu. Na doučko při škole chodim, ale i tak..

• Citovat
  • Upravit
13331
1.9.16 12:41
@Anonymní píše:
@chipsa ne, to ne, jen z toho učení. Na konci druhaku jsem měla čtyřku z aj i tak se bojim, že teď prolitnu. Na doučko při škole chodim, ale i tak..

Nejsi v tom sama, každý nemůže ovládat všechno. Já jsem taky blbá na jazyky, chci nastoupit dálkově na VOŠ. Jenže když bychom takhle uvažovali, nikam se nedostaneme. Je první den, hod se do klidu a ono to půjde, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
1.9.16 12:41
@Anonymní píše:

Musis si verit, ze to zvladnes, mas nulove sebevedomi. Klidne bych se na psychologa obratila, neni to zadna hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
1.9.16 12:42

Věř si, to zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 12:44

@chipsa otázka je z čeho budu maturovat, jazyky mi nejdou a matika taky ne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.16 12:46

@blumen ano, sebevědomí nemám žádné, už od dětství, bylo dost hnusne…myslim si, že bych všechno psychologovi ale nedokázala říct..

• Citovat
  • Upravit
2659
1.9.16 12:46

Já měla na gymplu spolužáky, co měli čtyřky celou dobu, i u maturity a dneska jsou inženýři. A taky plno jedničkářů-šroťáků, a ti nic, téměř nepoužitelní. O známkách to není. Chápu, že se bojíš propadnutí, ale určitě zbytečně, aspoň na tu čtyřku to dáš. Budu držet palce. Hlavně se tím netrap nebo skončíš s nervama v háji. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
1.9.16 12:47
@Anonymní píše:
@chipsa otázka je z čeho budu maturovat, jazyky mi nejdou a matika taky ne..

Existuje vice oredmetu, ne? Nevim teda, co studujes. Mas nejakou motivaci, co chces delat po skole? Ze by Te motivovalo ji co nejrychleji uspesne ukoncit, motivace dela hodne. Na jazycich Ti vadi presne co? Slovicka? Gramatika? Muzes si poustet filmy anglicky, to dela hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 12:48

@Ice79 s nervama v háji jsem pomalu už teď, potřebovala bych nejake rozptýlení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.16 12:50

@blumen mam navyber bud matika nebo cizí jazyky, plus čeština a ekonomika

• Citovat
  • Upravit
85320
1.9.16 12:50
@Anonymní píše:
@blumen ano, sebevědomí nemám žádné, už od dětství, bylo dost hnusne…myslim si, že bych všechno psychologovi ale nedokázala říct..

Ja to fakt nemyslim zle, ale vyhledat bys ho mohla i kvuli tomuto. Abys byla v zivote prubojnejsi. Musis si opakovat, ze to zvladnes, ostatni jsou blbci a ze jim to ukazes. Mne treba pomahaly dost ruzne citaty, co jsem kde nasla, ale to je uz davno, sebevedomi jsem ziskala po 20-ce, kdyz jsem opustila gympl. A jak tu nekdo psal, kdyz nejde o zivot, tak jde o h---o, prinejhorsim to zvladnes na ctyrky a budes mit pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 12:52

@blumen asi o psychologovi opravdu popremýšlím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat