Z čeho to může být?

585
30.8.16 15:21

Z čeho to může být?

Po lýtkách se mi udělala taková to vyrážka, k lékaři jsem již objednaná, ale nevíte, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1912
30.8.16 15:25

Ti to asi líp poradí dr. než my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.8.16 15:27

No tak to je mi jasné…myslela jsem…zda nemá někdo s něčím takovým zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6719
30.8.16 15:28

Já měla jednou něco podobného, byla to alergická reakce, zabralo mazání Fenistilem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.8.16 15:32

Podle mě je to alergie. Měla jsem něco podobnýho, když jsem si namazala nohy samoopalovacím krémem a do dvou dnů jsem měla vyrážku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.8.16 15:45

Jenže já to mám už delší dobu, nic mi na to nezabírá a pomalu se to po lýtkách šíří…už jsem byla u dvou mudr…každý jiná diagnoza…mastičky nepomohly…zkusím ten Fenistil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.8.16 16:08

Fenistil ti asi moc nepomůže, jen na to, aby to nesvědilo a dokonce může vyvolat vyrážku.
Mě na to dal dokonce kortikoidy, taky nic nezabíralo a nakonec jsem koupila v lékárně něco na odkyselení těla. Dalo se to do vany a vykoupat se v tom. No, a to zabralo. Jenom nevím jak se to jmenovalo. Kouknu se doma, jestli to ještě mám. Kdyžtak písnu název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.8.16 16:09

A ještě dotaz. Nejsi ve stresu? I ten na to může mít vliv, jak mi bylo řečeno. Ale nevím co je na tom pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.8.16 16:46

No tak první fleky se mi udělali po velkém stresu…teď už je období lepší a stejně se mi to nelepší… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
31.8.16 13:28

Tohle se mi dělává z horka, když se zpotím a ta kůže se k tomu mechanicky podráždí anebo si to rozškrábu. Asi bych to namazala něčím na zklidnění (kalciovka, bepanthen, ambiderman?) a když to nepomůže, tak asi k Dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí