Na psychologa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
1.9.16 16:44
@Anonymní píše:
@blumen baví mě kosmetika a oblečení, to se ale nepočítá :D :)

Tak kosmetička či vizážistka! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 17:09

@Ice79 na kosmeticku se taky chodi na střední

• Citovat
  • Upravit
85425
1.9.16 18:12
@Anonymní píše:
@Ice79 na kosmeticku se taky chodi na střední

To je otazka? Ja nevim, ale urcite tam maji jine predmety, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.9.16 19:38

Klid, je to jenom škola můžeš změnit obor, jak ti tady ostatní radí. Jinak o tom psychologovi zkus popřemýšlet - správně vedená terapie dokáže zázraky! Samozřejmě, že z jedný diskuze se nedá posoudit, jestli potřebuješ odborníka nebo jenom povzbudit, ale určitě nic nezkazíš tím, když se s nějakým terapeutem aspoň poradíš. Píšeš, že dětství nebylo nic moc, z toho může spoustu problémů pramenit a právě psychoterapií léčit.
Na www.znamylekar.cz najdeš recenze a hodnocení terapeutů v tvém okolí, ti dobří mají většinou plno a delší čekací lhůty, ale počkat si se vyplatí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.18 19:54

Dobry vecer maminky, ani nevim v cem tkvi muj problem… ale poslednich par mesicu nemam z niceho radost, nic mne nabavi, vsichni kolem mne stvou… mam pocit, ze je zbytecne cokoli delat a o cokoli se snazit, protze jednou stejne vsichni umreme… nejdriv jsem si myslela, ze je to jen nejakej spatne obdobi, ale protoze to porad neprechazi, mam uz myslenky na navstevu psychologa… prehanim?? Dodam ze mam doma temer 3 lete ditko, ktere je velky nespavec…muze to byt treba jen unavou?? Diky za nazory a pekny vecer

• Citovat
  • Upravit
3224
3.2.18 20:06
@Anonymní píše:
Dobry vecer maminky, ani nevim v cem tkvi muj problem… ale poslednich par mesicu nemam z niceho radost, nic mne nabavi, vsichni kolem mne stvou… mam pocit, ze je zbytecne cokoli delat a o cokoli se snazit, protze jednou stejne vsichni umreme… nejdriv jsem si myslela, ze je to jen nejakej spatne obdobi, ale protoze to porad neprechazi, mam uz myslenky na navstevu psychologa… prehanim?? Dodam ze mam doma temer 3 lete ditko, ktere je velky nespavec…muze to byt treba jen unavou?? Diky za nazory a pekny vecer

unavou každopadne…já mám taky nespavce a tyto stavy znám… nastestí mam jeste starší dítě takže musím chodit neustále mezi lidi (do školky, koničky, výlety) a tak nemám šanci - nemám čas přemýšlet jedu jak robot :-) ale třeba ted když jsme nemocní a nikam moc nejdu tak to na mě taky padá :-) mě stačí si přečíst večer před spaním knižku - pořád mám rozečteno a misto internetu se ponořím do děje…mě to pomáha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
3.2.18 20:09

Únava, stereotyp na mateřské, pořád s dítětem, zimní období bez slunce. Já jsem velice optimistický člověk s chutí do života, ale toto bylo jediné období v životě, kdy jsem se těšila na změnu. Počkej, až bude dítě ve školce, ty v práci mezi lidmi a uvidíš, že ti bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
3.2.18 20:12
@Anonymní píše:
Dobry vecer maminky, ani nevim v cem tkvi muj problem… ale poslednich par mesicu nemam z niceho radost, nic mne nabavi, vsichni kolem mne stvou… mam pocit, ze je zbytecne cokoli delat a o cokoli se snazit, protze jednou stejne vsichni umreme… nejdriv jsem si myslela, ze je to jen nejakej spatne obdobi, ale protoze to porad neprechazi, mam uz myslenky na navstevu psychologa… prehanim?? Dodam ze mam doma temer 3 lete ditko, ktere je velky nespavec…muze to byt treba jen unavou?? Diky za nazory a pekny vecer

unava, stereotyp, vyhoreni… najdi si nejakou aktivitu, zabavu, neco, co te nachvili vytrhne z kazdodeniho stereotypu (knizka, pc hra, serial), domluv si hlidani a vyraz mezi lidi, najdi novou aktivitu i s prckem, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
3.2.18 20:50
@Anonymní píše:

Je to vyhoreni..slusny zaklad na depresi. Doporucuji vypnout, nekam si vyjet, kazdopadne bez ditka.Slo by to? Jinak nejaky bejbyfrendli Hotel, co treba v klubiku hlida deti, zatimco je matinka na masazich. Psycholog jiste pomuze, napise antidepresiva. Zkusila bych to nejdriv prirozenou cestou. Staci i chyska na samote a prochazky v lese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.18 21:00

@svycarka co mne desi je i fakt, ze nez ditka mam moznost travit cas… chodim 2 krat tydne cvicit a pres 2 mesice chodim do prace… popravde mi to prijde ale cim dal horsi… co mne desi asi nejvic je ten pocit, ze na co se o neco snazit kdyz stejne umru… chtela bych se tesit na dovolenou, na chvile s muzem i ditkem, na nove zazitky… misto toho mi vzdy naskoci jen zminovany pocit… samotnou mne to stve, ale nedokazu to sama v spbe nejak zmenit…

• Citovat
  • Upravit
1313
3.2.18 21:05
@Anonymní píše:
@svycarka co mne desi je i fakt, ze nez ditka mam moznost travit cas… chodim 2 krat tydne cvicit a pres 2 mesice chodim do prace… popravde mi to prijde ale cim dal horsi… co mne desi asi nejvic je ten pocit, ze na co se o neco snazit kdyz stejne umru… chtela bych se tesit na dovolenou, na chvile s muzem i ditkem, na nove zazitky… misto toho mi vzdy naskoci jen zminovany pocit… samotnou mne to stve, ale nedokazu to sama v spbe nejak zmenit…

prace ale neni relax… najdi si zabavu, konicek, aktivitu s prateli. kazdy jednou umrem, ale zivot pred smrti si ma clovek uzit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.18 21:12
@Anonymní píše:

Ahojky..mam uplne stejne myslenky…Nekdy me nic netesi..netesim se na dalsi den..Jdu k obvodakovi a chci aby me poslala k psychologovi..Zatim bych byla rada, kdyby jsme si promluvily..AD se mi moc brat nechcou..

• Citovat
  • Upravit
7626
3.2.18 21:16
@Anonymní píše:

a stalo se neco ve tvem zivote, ze te ta myslenka na smrt tak provazi? Vzdyt je to prirozeny vyvoj a na druhou stranu- fakt by si tu chtela byt vecne? Vzdyt stari prinasi tak hezke chvile- jste s muzem zase sami pro sebe, muzes si rict, ze jsi deti vychovala a dovedla ke zdarnym cilum, tesit se z vnoucat. Ale tak, psychologem nic nezkazis, ale hledala bych velmi poctive. Co vim od dvou kamaradek, tak jim dal antidepresiva a meli se ukazat za Mesic. ani jedne to nic neprineslo a to jedna zobe doted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.18 21:22

@svycarka cemu moc nerozumim je to, ze se nebojim smrti jako takove a ani bych tu vecne byt nechtela… ale prijde mi zbytecne cokoli budovat, vymyslet, planovat… mam pocit, ze se to poji s porodem… porodila jsem mimco a pak zjistila, ze ma vrozenou vadu… prislo mi to strasne nefer, zvlast kdyz jsem zjistila ze se to dalo zjistit uz v tehotenstvi a resit(nemyslim tim potrat)… vzdy si myslim jak uz jsem se s tim vsim smirila ale vzdycky to nekde vyplave… ale popravde nevim, zda muj nynejsi stav ma neco spoleceneho s tim, co se stalo…

• Citovat
  • Upravit
7626
3.2.18 21:29
@Anonymní píše:
@svycarka cemu moc nerozumim je to, ze se nebojim smrti jako takove a ani bych tu vecne byt nechtela… ale prijde mi zbytecne cokoli budovat, vymyslet, planovat… mam pocit, ze se to poji s porodem… porodila jsem mimco a pak zjistila, ze ma vrozenou vadu… prislo mi to strasne nefer, zvlast kdyz jsem zjistila ze se to dalo zjistit uz v tehotenstvi a resit(nemyslim tim potrat)… vzdy si myslim jak uz jsem se s tim vsim smirila ale vzdycky to nekde vyplave… ale popravde nevim, zda muj nynejsi stav ma neco spoleceneho s tim, co se stalo…

no ja si prave myslim, ze to je hlavni kamen urazu a v Tom pripade spoluprace s psychologem na miste. Neprijmula jsi to v sobe, prijmula jsi to pro okoli.Muzu se zeptat o jak vazne postizeni jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí