Spadlé oční víčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15419
12.8.22 09:39
@Anonymní píše:
Občas jsem měla u toho oka takový zvláštní tlak, ale přišlo mi, že se to postupně zlepšovalo a nebylo to tak časté. Jsem objednaná na magnetickou rezonanci. Čekací lhůta je delši. Jenže jak čekám, tak se mi to rozlezelo v hlavě a nechce se mi na to. Na jednu stranu si myslím, že je to zbytečne a příčinu nezjistí. Ale občas se přece jen projeví obava, že by mi mohli něco najít. Přece jen těch potíží mám víc. :(Dneska mě neskutečně překvapilo, že se mi ten samý tlak a zvlastni pocit u vnějšího koutku oka objevil u druhého oka. Bylo to neprijemne. Doteď jsem mela problémy jen s druhou půlkou obličeje (i těla). Je pravda, že jsem dnes byla unavená a třásly se mi ruce. Malo jsem spala. Když jsem se zkontrolovala v zrcadle, oči i víčka byly naprosto v pořádku. Mám ale pocit asymetrie u pusy. :nevim:

Vůbec bych nepřemýšlela o tom, že na magnetickou rezonanci nepůjdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 11:32
@ivašot. píše:
Vůbec bych nepřemýšlela o tom, že na magnetickou rezonanci nepůjdu :nevim:

Nejspíš si to nedovolím zrušit. Nejlepší by pro mě bývalo lepší jít na to během pár dní. Teď na základě různých situaci mám čas o tom přemýšlet. A přece jen obava z výsledku tam je. :( Objednací lhůta je opravdu dlouhá.

• Citovat
  • Upravit
5710
12.8.22 11:37
@Anonymní píše:
Nejspíš si to nedovolím zrušit. Nejlepší by pro mě bývalo lepší jít na to během pár dní. Teď na základě různých situaci mám čas o tom přemýšlet. A přece jen obava z výsledku tam je. :( Objednací lhůta je opravdu dlouhá.

Kdybys tam nesla, bála by ses nakonec ještě víc. Držím palce!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 13:24
@Martina D. píše:
Kdybys tam nesla, bála by ses nakonec ještě víc. Držím palce!! :kytka:

To nevím, třeba ne. Může se stát, že mi můžou najít něco, co nemá vliv na me potíže a pak budu mít o strach navíc. Tak to má moje kamarádka. Žádné potíže ji to nezpůsobuje. Ale časem by z toho nějaký problém být mohl. Takhle se akorát stresuje.

• Citovat
  • Upravit
5710
12.8.22 13:43
@Anonymní píše:
To nevím, třeba ne. Může se stát, že mi můžou najít něco, co nemá vliv na me potíže a pak budu mít o strach navíc. Tak to má moje kamarádka. Žádné potíže ji to nezpůsobuje. Ale časem by z toho nějaký problém být mohl. Takhle se akorát stresuje.

Taky záleží na tom, jestli pecujes třeba o nezletilé dítě, které tě potřebuje, nebo jsi „postradatelná“. V tom druhém případě je to na tvém uvážení, ale za mě je rozumne tam jít a třeba přijít včas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 14:03
@Martina D. píše:
Taky záleží na tom, jestli pecujes třeba o nezletilé dítě, které tě potřebuje, nebo jsi „postradatelná“. V tom druhém případě je to na tvém uvážení, ale za mě je rozumne tam jít a třeba přijít včas…

Já vím. Samozřejmě máš pravdu. A na 99 % to nezrusim. To by pak nemělo smysl ani za neurologem chodit s nějakými potížemi. Děti mám a potřebují mě. Jen jsou situace, kdy se něco zjistí a stejně se s tím nic nedělá. Tak v takovém případě by mi opravdu přišlo lepší nic nevědět.

• Citovat
  • Upravit
5710
12.8.22 15:30
@Anonymní píše:
Já vím. Samozřejmě máš pravdu. A na 99 % to nezrusim. To by pak nemělo smysl ani za neurologem chodit s nějakými potížemi. Děti mám a potřebují mě. Jen jsou situace, kdy se něco zjistí a stejně se s tím nic nedělá. Tak v takovém případě by mi opravdu přišlo lepší nic nevědět.

Jestli tě děti potřebují, tak prostě jít musíš, kvůli nim. Za jak dlouho to vyšetření máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 16:47
@Martina D. píše:
Jestli tě děti potřebují, tak prostě jít musíš, kvůli nim. Za jak dlouho to vyšetření máš?

V říjnu.

• Citovat
  • Upravit
5710
12.8.22 16:59
@Anonymní píše:
V říjnu.

Uf. Tak to na to zkus zatím nemyslet, věnuj se rodině a zkus se na něco jineho těšit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 19:34
@Martina D. píše:
Uf. Tak to na to zkus zatím nemyslet, věnuj se rodině a zkus se na něco jineho těšit. :hug:

Je to právě za hrozně dlouhou dobu. Až ke konci rijna. Můžu si shánět někde jinde dřívější termín, ale to se mi nechce. Nejspíš by to bylo s dlouhou cestou /např. do Prahy/, tudíž celý den, /musela bych řešit, kdo mě tam odveze/. Říkala jsem si, že to nebudu řešit, nebudu nic obvolavat, protože bych na to akorát víc myslela. Na jednom místě prý neberou moc často telefony, takže třeba x pokusu a nedovolala bych se - tudíž bych na to akorát pořád myslela. Tak jsem to z hlavy vytěsnila. Kdyby se ty problémy neobjevovaly, tak bych na to ani nemyslela. Zhoršil se mi teď i tinitus. A zjistila jsem, že když si mnu oči a trošku zatlačim pod okem, tak mi to zapíská ještě víc. Zase začnu cvičit na krční páteř. Ale to nejde pořád. Teď mi bylo divne několik dni z toho počasí, motala se mi hlava.

• Citovat
  • Upravit
2092
12.8.22 19:42

Já měla mimo jiné posledních pár měsíců to samé. Mri v pořádku i další vyšetření. Ovšem v krvi borelióza. Zaměřila bych se i na toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11752
12.8.22 20:46
@Anonymní píše:
V říjnu.

Který kraj jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.22 20:56
@biedronka105 píše:
Já měla mimo jiné posledních pár měsíců to samé. Mri v pořádku i další vyšetření. Ovšem v krvi borelióza. Zaměřila bych se i na toto.

Dle obvodní to borelióza není. :nevim: Krev mi teď nebrala. Ale nějaké problémy už jsem měla a krev mi předtím brali a vše bylo v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.22 20:57

@Evkad Nechci psát kraj. Proč se ptáš?

• Citovat
  • Upravit
11752
12.8.22 21:19

U nás byla čekačka na MR cca 3-4týdny.

• načítám...
  • Citovat