Spadlé oční víčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.10.22 13:44

@biedronka105 To mě tak strašne mrzi. :( Kolik ti je a jak dlouho máš problémy? Přála bych ti, aby ti co nejdříve pomohli. Já strašně nerada chodím k doktorům. Přijde mi, že ne vždy mi pomůžou a akorát si mě přeposílaji. Teď mám třeba pocitově půlku tváře trošku spadlou, koutek, víčko. Ani už se nejdu dívat, jestli to je i vidět. Mam to i takové ztuhlé. Poslední dobou jsem ale žádné problémy neměla. Je fakt, že jsem měla jiné akutní potíže (to pak ty dlouhodobě problémy zmizí).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.22 13:46
@Nefesh píše:
Oboje dopadlo dobře. Bylo podezření na RS. Měla jsem zhoršenou citlivost v pravé části těla, brnění obličeje, rukou a nohou. Lumbální punkce byla mnohem horší, než MR. Asi dva tři roky jsem měla v páteři otok a nemohla se zaklánět, tlačilo to a bolelo. Na nic se nepřišlo.

To je hrozný. Fakt hrozný. Vyšetření, které má pomoci odhalit příčinu nadělá další problémy. :( Je dobre, že se nic vážného nenašlo.

• Citovat
  • Upravit
2091
6.10.22 15:14
@Anonymní píše:
@biedronka105 To mě tak strašne mrzi. :( Kolik ti je a jak dlouho máš problémy? Přála bych ti, aby ti co nejdříve pomohli. Já strašně nerada chodím k doktorům. Přijde mi, že ne vždy mi pomůžou a akorát si mě přeposílaji. Teď mám třeba pocitově půlku tváře trošku spadlou, koutek, víčko. Ani už se nejdu dívat, jestli to je i vidět. Mam to i takové ztuhlé. Poslední dobou jsem ale žádné problémy neměla. Je fakt, že jsem měla jiné akutní potíže (to pak ty dlouhodobě problémy zmizí).

31 let. Již rok se trápím. Do té doby zcela zdravá, porodila jsem a místo šestinedělí jsem si zažila peklo. Doktoři si mě právě přehazují, proto jsem se po půl roce trpapeni na ně vykašlala, hlavně potom co měli jen plnou hubu toho že to je určitě z psychiky a já měla potvrzeno od psychiatra že je to z nich a jejich přístupu a z toho že nevím co mi je. Bohužel s očima problém graduje, bolesti hlavy taky. Říkám si, podstopim možná ještě jednou vyšetření a pak počkám jestli se zmátořil nebo ne. Když ne, stejně to nikoho nezajímá, takže funguju i s bolestma a všema těma problemama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
6.10.22 15:18
@Nefesh píše:
Oboje dopadlo dobře. Bylo podezření na RS. Měla jsem zhoršenou citlivost v pravé části těla, brnění obličeje, rukou a nohou. Lumbální punkce byla mnohem horší, než MR. Asi dva tři roky jsem měla v páteři otok a nemohla se zaklánět, tlačilo to a bolelo. Na nic se nepřišlo.

To mám právě podezření taky že to mám z lumbalky tu bolest u lopatky, bolí to na smacknuti, do LP jsem ti neměla no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 18:09
@biedronka105 píše:
31 let. Již rok se trápím. Do té doby zcela zdravá, porodila jsem a místo šestinedělí jsem si zažila peklo. Doktoři si mě právě přehazují, proto jsem se po půl roce trpapeni na ně vykašlala, hlavně potom co měli jen plnou hubu toho že to je určitě z psychiky a já měla potvrzeno od psychiatra že je to z nich a jejich přístupu a z toho že nevím co mi je. Bohužel s očima problém graduje, bolesti hlavy taky. Říkám si, podstopim možná ještě jednou vyšetření a pak počkám jestli se zmátořil nebo ne. Když ne, stejně to nikoho nezajímá, takže funguju i s bolestma a všema těma problemama.

Já ti rozumím. Taky mi řekli u něčeho dlouhodobého, že to mám z psychiky. Neměla jsem sílu chodit pořád k doktoru a nedozvědět se nic noveho. Skoro mě o tom přesvědčili. Jenže pak doktorka na něco přišla. Bylo to až po letech. A teď se mi na to vysetreni fakt strašně nechce. Stejně nemám pocit, že mi to v něčem pomůže. :,(

• Citovat
  • Upravit
2702
7.10.22 14:18

Neurolog rikal, ze to nic neni, tak mu verim.Je to uz 2 roky a to mravenceni se mi uz nevratilo. Nechavala jsem se ockovat na nestovice tenkrat, tak i kdyz mi rikal, ze to bylo pred pul rokem, tak to s tim souvislost nema, ale kdovi.Jako obcas mam takovou nejistotu, ale podle me to dela hodne hlava a krcni pater.Kdy jdes na vysetreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.22 18:15

@podzim Brzo. Teď se mi zase objevilo pálení obličeje. Dneska dost. Na různých místech. Vždy na jedné straně. Je to nepříjemné. A pořád mám pocit pokleslého koutku, ale když se na sebe dívám, tak to je minimálni. A mám pocit napuchle tváře, ale napuchle to není. Nevim, jak přesně to popsat.

• Citovat
  • Upravit
2702
7.10.22 21:45

Ja vim, ze se mi to rika, ale zkus zamestnat hlavu.Muj tatka ma taky hodne symptomu a hodne vysetreni a nezjistili nic, spis to vypada na tu hlavu a nervy.Ono potlacene traumata udelaji cloveku vic neplechu nez nejaka nemoc ;) nebylo neco takoveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.22 23:25
@podzim píše:
Ja vim, ze se mi to rika, ale zkus zamestnat hlavu.Muj tatka ma taky hodne symptomu a hodne vysetreni a nezjistili nic, spis to vypada na tu hlavu a nervy.Ono potlacene traumata udelaji cloveku vic neplechu nez nejaka nemoc ;) nebylo neco takoveho?

Já na to nemyslím, pokud se to neobjeví. Hlavu mam zaměstnanou dost. Nestíhám. Týden uteče tak rychle… Každý den nějaké povinnosti, jezdím domu pozdě, nestíhám nic. Nemyslím na to. A pak se to najednou objeví. Jenže já roky byla v pohodě. A během nějaké doby se neustále opakují nějaké věci a postupně se pořád něco přidává. V létě to bylo teda dost nepříjemné. A od té doby to je taky horší než bylo předtím. Je pravda, že pár dní předtím se něco stalo. Stres to byl. Ale předtím u jinych potizi se nic nestalo, nebyl žádný problém, stres. Nechci to. Chci, abych už měla klid. Vím, že některých věcí se nezbavím, že mi s tím nepomůžou. Můžu se s tím smířit. Ale aspoň bych vynechala ty potíže s obličejem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.22 22:44

Nejdřív týden bolesti hlavy a teď mám zase nepříjemný pocit u víčka (druhý den). Mam strach, jaké budou výsledky. :,(

• Citovat
  • Upravit
2702
16.10.22 17:10

Ty uz jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 06:35
@podzim píše:
Ty uz jsi byla?

Ano.

Je zvláštní, jak se mi ty potíže mění. To víčko mám teď pořád stejne a včera mě to tam bolelo - ráno, kdyz jsem se probudila. To jsem taky nikdy neměla. Dneska už to neboli, ale pořád mám pocit pokleslého, napuchleho víčka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 15:15

Je tu nějak neurolog, který by mi mohl něco vysvetlit, poradit?

• Citovat
  • Upravit
2702
24.10.22 17:14

Jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
25.10.22 05:58

Omyl.
Moje prsty občas zavadi o něco jiného. Jsem v jiné diskuzi, než jsem chtěla být. Vymazat to asi nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí