Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, obracím se na Vás s problémem, který mě už fakt depta. Týden před MS lítám na malou, vlastně pořád, ale před MS se to zhorší, nutkání, simrani v močové trubici, tlak v podbřišku. Jenže nevím, jestli mě bolí ten mocak nebo děloha, když je to před MS. V moči nikdy žádný nález nemám, žádné bakterie. Mám ještě na urologiii? Máte některá zkušenost s podobnou situací? Děkuji.
Pokud v moči není nález (nestačí udělat jen ten papírkový test, ale musí být udělána kultivace) tak poté si myslím, že to máte spíše psychické. Já jakmile vyjdu z domova, tak se mi chce na záchod, přitom třeba chodím jen dvakrát třikrát za den, ale jakmile na to začnu myslet, tak by se mi chtělo furt
@katerina.Tr Já chodivam často i doma. I kvůli tomu nemůžu už tolik pít. A když jsem mimo domov, tak je to nejhorší, pořád vyhledávat záchod…
@Šárka91 zkus na to nemyslet, hodně se to opravdu spouští v hlavě, kolikrát to mám i tak, že dojdu si v noci na záchod a ulehnu a chce se mi zase.
Mám to a dokonce mi přijde, že při utírání mám pochvu a močovou trubici, před menstruací jakoby jinak zakloněnou, asi tam tlačí ta přebujelá sliznice a celé se to prověsí. Mám za sebou dva porody, tak to přikládám tomu. Mimo to se mi právě před MS stává, že jak si kýchnu, tak mi unikne trochu moči, né pokaždé, ale stává a jen v období před MS, pak už ne.
Prosím zachování anonyma.