Bolest ve slabinách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
25.2.11 16:50

bolest ve slabinách

Ahoj holky, jsem v 9tt a tahá mě ve slabinách a občas mě i uvnitř píchne…Máte s tím také zkušenosti?
Asi to bude jen z růstu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
218
25.2.11 16:51

ahojky, me boli porad nekde, picha me nalevo ,napravo, nekdy mma i problem chodit:.)myslim, ze se nemusis bat:-)preji pohodove tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.2.11 16:55

Ahojky,tahle bolest mě provází celý těhu a to už jsem ve 36tt.Ted se pár krát projdu a večer se bolesti ani nepřetočím na gauči..doktorka mi řekla,že je to normální. Nepomohlo mi teda ani cvičení,ani víc chůze,prostě se to musí zvládnout .Držím palce..třeba se ti to zklidní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
25.2.11 16:56

dík. Zajímevé je, že všichni okolo tebe vždy říkají jak těhotenství bylo krásné a jak si ho užili, ale že tě furt někde něco bolí to nikdo neřekne vid. :-D

Tobě taky hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
25.2.11 17:59

Ahoj Jani,
já jsem měla první 4 měsíce doslova křeče v bříšku, měla jsem strašný strach co se děje, ale bylo vždy všechno v pořádku.
A jak píšeš že se o tom nemluví, to je asi pravda.
Protože takové věci jsem nikdy nikomu neřekla, jen se poradila s doktorem, zda je to normální. Teď jsem 39tt a celé těhotenství říkám, že je to nejkrásnější období mého života :andel:
Přeji krásné těhotenství plné pohody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tehulka 2008
26.7.12 00:50

ahojky.jsem 24 tt a taky mě hodně bolí ve slabinach a celkově dole. někdy vstavam nebo chodím jako stařenka. je to hrůza, ale asi se s tím neda delat nic jiného, jen odpočívat..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky