Bolest zad, plotýnky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
297
16.10.21 14:26

@Pajda007 dnes je to tak, že se člověk o sebe musí především postarat trochu sám, to, že mi nějaká Dr vrazí do ruky papíry, RTG snímky a řekne že víc dělat nemůže, tím to prostě nekončí. Musíš trošku mluvit, zajímat se, chápeš?
Jsem taky plotýnkář, proto píšu. Zkušenosti bohaté, rehabky a podobné blbosti neučinné, čili jsem si musela pomoct sama.
Nechtěla jsem skončit na operaci, i když operace tohoto typu jsou velmi úspěšné.
Kdo ti poradil, že operaci a ještě ke všemu, že si jí zaplatíš, proboha???

Hlavně se musíš hýbat, ležením se to nespraví! Jo, bolí to, já vím, ale pohyb zvládneš!!
Moc důležitý je - chtít, ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.10.21 21:32
@ZlutaSova píše: @Pajda007 dnes je to tak, že se člověk o sebe musí především postarat trochu sám, to, že mi nějaká Dr vrazí do ruky papíry, RTG snímky a řekne že víc dělat nemůže, tím to prostě nekončí. Musíš trošku mluvit, zajímat se, chápeš?
Jsem taky plotýnkář, proto píšu. Zkušenosti bohaté, rehabky a podobné blbosti neučinné, čili jsem si musela pomoct sama.
Nechtěla jsem skončit na operaci, i když operace tohoto typu jsou velmi úspěšné.
Kdo ti poradil, že operaci a ještě ke všemu, že si jí zaplatíš, proboha???Hlavně se musíš hýbat, ležením se to nespraví! Jo, bolí to, já vím, ale pohyb zvládneš!!
Moc důležitý je - chtít, ok?

Ahoj…ano hýbu se…vařím a uklizím. Ale jak uplyne hodina jsou to šílené bolesti. Musím si lehnout na 5 minut a pak zase mohu jít na 10 minut něco dodělat…

Psal jsem na tu europainclinics tam ale moje pojišťovna s nemi nespolupracuje.Tak proto si myslím že bych musel třebas uhradit celou částku. Pokud by mi to pomohlo tak si to klidně zaplatím…víš? A co jiného můžu dělat když mě neurolozka posílá na neurochirurgii? Už si člověk mysli ze do něj budou řezat…Na rehabilitaci mě prý posílat nebude, že prý neví co by tam semnou dělali když mám takové bolesti. Sám jsem zkoušel lehký cvik, ale blbý pohyb a myslel jsem že se bolesti zblaznim…Poraď prosím co jiného mi zbývá než být doma a čekat na každé vyšetření měsíc, doma se trápím psychika je čím dál tím horší…nejsem zvyklý nic nedělat…12 let jsem nemarodil jen pracoval 6 dní v týdnu a zvládal jsem to…Jo záda mě boleli ale dalo se to…

A co ty kolik mm máš vyhrezlou plotnu? Jak jsi se z toho dostala? Zvyklá jsi si na bolest? Žít s tou bolesti nedokážu když nemůžeš chodit nemůžeš nic.
Děkuji za tvůj čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.5.23 22:32

@berry4 ahoj mám ten stejný problém, pomohlo ti něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.23 17:18
@Martin638 píše:
@berry4 ahoj mám ten stejný problém, pomohlo ti něco?

Ano zákrok v europaintclinics…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí