Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, jsem hotová, dcerka měla skoro deset dní virozu s horečkama, konečně se přišlo na to, že má zánět dutin a potřebuje ATB, tu virozu mám teď i já, dlouho jsem takovou neměla a do toho jsem to ještě dostala, mám pocit vyždímané houby:-((((((((((((((((((((((((
Tak se hlásím do klubu. Syn dotahl virózu, nejdřív jsem to chytla já, pak manžel a pak nejmladší syn( půl roku). Všichni už jsou dobří, manžel to měl dva dny, nejmladší syn naštěstí jenom rýmu, ale já jsem na odpis. Nejdřív jsem nemohla polykat, pak jsme přišla o hlas a teď mám rýmu a kašlu a pokaždé jak se ráno vzbudím mám pocit, že je to jenom horší. Do toho kojím takže si ani nic nemůžu dát. Já si nepamatuji, že bych byla někdy takhle nemocná:-(. Zítra jdu normálně k dr. jsem si i musela zavolat kdy tam je naposledy jsem tam byla asi před 5 lety:-).
Tak ať je brzo lépe ![]()
Tobě také:-), já v noci přes dva ibalginy teplotu přes 38,5C, utěrku na hlavě, kašel, že když dokašlu, tak mám pocit, že jsem přišla o plíce…a do toho mě bolí podbříšek, blééééééééééééééééééé
Ahoj marodky, přidám se k vám, ať jsme brzy fit. U nás začal starší syn, hned druhý den mladší, ten to pěkně odnesl, měl 39,2, celý den skoro jen spal, pořád jsem ho kontrolovala, dávala pít, no a další den se oběma udělalo líp a já padla, teplota, motání hlavy, pocení, chtělo se mi zvracet. Plácám se v tom už třetí den, naštěstí už je mi trochu líp, lepší se to
přeju i vám brzké uzdravení ![]()