Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojda vsem! Jsem uz zoufala! Mam doma 7mi tydenni miminko, ktere plne kojim. Uz pred porodem me pichalo pod pravou lopatkou. Prisuzovala jsem to skripnutemu nervu… Trva to uz vic, jak 2 mesice a je to cim dal horsi! Chodila jsem na masaze- bez efektu. Pred tydnem jsem byla u rehabilitacni, ktera mi udelala mobilizaci ( prokrupala mi cela zada) a napichala k lopatce 4 plynove injekce. Udelalo se mi zle a slabo. Nepomohlo to vubec! Naopak je mi hur a hur. Bolest uz je nesnesitelna…o to horsi, ze musim nosit a porad se sklanet k miminku. Poradite mi nekdo? Uz jsem vazne zoufala!!
Asi neporadim, mela jsem (vlastne doted mam, i s 4 mesicnim ditetem) to samy, ale masaze teda zabraly.Tak daleko az k injekcim jsem to nastesti nedotahla.Blby je, ze jak clovek zveda to mimino, boli to dal, porodem to nekonci
Mne pomaha cviceni, masaze, nahrivani teplem…a samozrejme az zhubnu to co sebou navic taham…
Ahoj,
akutne bych to resila nejakym fastumgelem, voltarenem nebo nejakym takovym protibolestnym mazanim. Nevim, nakolik se muze pri kojeni, ale to zjistis v letaku.
Dlouhodobe pomahaji masaze, ale maserka musi byt fakt sikovna. Me bolely zada pod levou lopatkou celou prvni rodicovskou. Do druhem porodu jsem zacala chodit na masaze, kazde tri nedele… a od te doby mam klid.
Me to nekdy boli tak moc, ze mi opravdu vytrysknou slzy. Mam pocit, jako kdyz mi mezi hrudnikem a lopatkou nekdo vrazi jehly. Uz to trva fakt dlouho a kdyz to picha i pri nadechu, mam celkem strach, aby tam uz nebyl nejaky zanet, nebo aby to uz nebylo chronicke
Ty ruzny masti vubec nezabiraly, aspom mne. mozna chvilkove, na povrchu, ale masaz daleko vic…
@Janča1212 ale to co popisujes je teda hloubejs, ja to mam spis vic k povrchu zad, nejspis taky nakej nerv nebo sval.Kdyz te to picha pri nadechu, to bych se bala vic ![]()
@LouLou píše:prave. Me to neboli na povrchu, ale vevnitr, jakoby pod tou lopatkovou kosti. Proste mezi hrudnikem a lopatkou. Doktorce jsem to rikala a nepozastavila se nad tim…
@Janča1212 ale to co popisujes je teda hloubejs, ja to mam spis vic k povrchu zad, nejspis taky nakej nerv nebo sval.Kdyz te to picha pri nadechu, to bych se bala vic
@LouLou píše:Jenze kam? Jaky doktor krom rehabilitacni se timhle zabyva?
To bych sla asi jinam…
Ahojky a co žlučník?? Mě taky bolelo pod lopatkou a byl to žlučník ![]()
@Klariska16 píše:
Teda jestli Tě píchá po pravou lopatkou.
Jojo, píchá mě pod pravou lopatkou!! Ale jak už jsem psala. Píchá mě mezi hrudníkem a kostí. Jakoby vevnitř v těle…ne pod lopatkou jako na zádech.
Prosím tě, co s tímhle má společnýho žlučník??
Jak teda zjistím, že by to mohl být on?? Tohle by mě nenapadlo ani náhodou
Kup si koňskou mast, mám problémy s páteří, krční páteř po úrazu a tahle fakt zabírá, jsou to jenbylinky, tudíž kojení nevadí. kup si hřejivou, já ji nemůžu, mám alergii na chilli, ale tu používá manžel a perfektní, já chladivou a zabírá mi lépe jak všechny mastě
Tak jsem pri luxovani zustala trcet v jedne poloze a nemohla se hnout. Vytryskly mi slzy, nemohla jsem poradne dychat. Zavolala jsem mamce a ta me musela odvest k rehabilitacni. Zase jsem dostala plynovky a domluvila si rehabilitace. Dnes je to teda opravdu priserna bolest
@Janča1212 píše:
Tak jsem pri luxovani zustala trcet v jedne poloze a nemohla se hnout. Vytryskly mi slzy, nemohla jsem poradne dychat. Zavolala jsem mamce a ta me musela odvest k rehabilitacni. Zase jsem dostala plynovky a domluvila si rehabilitace. Dnes je to teda opravdu priserna bolest
To vypadá na skoliózu, dojdi si k neurologovi, ne k rehabilitační. Taky to mám, je to stejná bolest, kup si fakt tu koňskou mast, ta vážně dokáže hooodně ulevit. A dojdi si na neurologii, tam na příčinu přijdou.
A žlučník to fakt nebude, kdybys měla problém se žlučníkem, věř tomu, že by jsi to věděla ![]()