Bolest žaludku?

505
29.5.10 19:00

Bolest žaludku?

Ahoj, opět a zas vás prosím o radu. Snědla jsem pizzu a poté mně začalo bolet na levé straně jak končí žebra a trochu i uprostřed. Jsem na začátku těhu a nevím co si na to můžu vzít. Myslela jsem, že zkusím cholagol, ale ten se v těhu nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
29.5.10 19:03

Zkus Renie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
29.5.10 19:49

Asi ti většina doporučí Rennie. Je to dobrý na pálení žáhy. Ale já jsem z toho :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
29.5.10 19:54

Rennie bohužel doma nemám. Zkusila jsem Coca Colu, tak naštěstí zabrala. Asi mi nesedly žampióny nebo kynuté těsto. Budu muset se asi vyhýbat potavinám těžkým na žaludek. Ale že hned na začátku těhu takové problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
16.6.20 18:38

Ahojky,
prosím vás o radu.. Už druhý den mě bolí uprostřed břicha, v místě kde předpokládám žaludek. :) Včera mi bolest vystřelovala od žaludku vzhůru a pak do levého podžebří k srdci. Hned jsem myslela na infarkt :mrgreen: Dneska mě to bolí jen v oblasti žaludku. Bolí p hodně míň po jídle. Koupila jsem nějaký tablety na žaludek, nevím ani zda pomáhají nebo přestane bolest tím že jsem se před tím najedla.
Bolesti předcházela noc kdy jsem si na prázdný žaludek vzala Valetol. Můžu mít jen podrážděný žaludek po tom Valetolu? Divné mi přijde i to, že když při bolesti na místo zatlacim tak přestane :nevim:
K doktorce se dostanu až příští týden… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky