Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anduli- podle toho co myslíš..zdá kočárky, či vyloženě věcičky, oblečeníčko?
Ahojky,myslím oblečeníčko pro miminko
Jsem sice teprve ve čtvrtém měsíci ale abych pak věděla,chceme nakupovat postupně a nejlépe na internetu,myslím,že to tam je levnější ale žádnou dobrou stránku jsem nenašla
tak jestli třeba o něčem nevíte?Papa. ![]()
Ahoj. Pěkný a levný věci mají tady http://www.kojenecke-obleceni.eu/zbozi/zbozi/ a http://www.batolatko.cz/…bleceni.html. Z obou obchodů jsem nakupovala, takže mohu jenom doporučit ![]()
Kupuju nové polodupačky, body atd a zbytek jako riflíky atd na aukru použitý.
Jestli ti nevadí onošené věci, tak já mohu jen a jen doporučit internetové sekáčky:
www.brumla.cz
www.laclik.cz
U obou nakupuji (u brumly častěji) a jsem opravdu spokojená. Navíc na malé miminko (do 1 roku) téměř nepoznáš, že je to nošené …
Ahoj, asi mě většina mamin ukamenuje, ale já nakupovala oblečení pro malou většinou u Vietnamců. Mají tam totiž stejné oblečení jako na www.kojenecke-obleceni.eu. Navíc prcek do roka roste tak rychle, že se mi opravdu neoplatilo do oblečení investovat. Ještě je dobré pohlídat si akce v Tescu. Jejich bodýčka i overálky jsou opravdu kvalitní a velikosti vždycky seděli, jak měli.
ahoj, ja jsem nakupovala neco na kojenecke obleceni.eu, pak jsem si pockala na akce v tescu, neco jsem mela z nemecka a neco z usa. ![]()
Stejně jako Ibolia mám hodně věcí od vietnamců a nestěžuju si.. Navíc jsem prolezla pár stránek a spousta těch rádoby levnějších má opravdu stejné zboží jako oni, jak to kojeneckeobleceni.eu, tak www.batolatko.cz, docela mě překvapilo, že prodávají vietnamské značky a oproti vietnamcům i dráž.. Už jen podle cedulek na oblečení je to poznat, některé jsou mi známé, jen to kupuju přímo v obchůdku, „ohmatám“ si to a mám to levnější.. ![]()
Já si taky myslím, že do toho jednoho roku se to utěch vietnamců vyplatí… jednak člověk pohmatu pozná kvalitní bavlnu a ceny jsou super. Já sice zdědila nějaké oblečky od švagrové, ale stejně budu něco dokupovat a tak si myslím, že část taky pořídím i tingťongů… ![]()
Jinak bundičky a ryfličky a podobně se možná vyplatí na www.mimibazar.cz - člověk tam určitě vybere, nebo na Aukru, tam je přijatelné nakupování pro těhulky. ![]()
pRIMA VEČER! ![]()
Na ty nejmenší klidně u Vietnamců a pořádně vyprat. Mimi z toho vyroste během pár týdnů… mám pár dražších kousků, co jsem dostala dárkem, a vždycky mi krvácí srdce, když to dvakrát vyperu a dětem je to malé…
Na prvního jsem nakupovala kde se dalo něco i u vietnamců ale to bylo vesměs po jendom vyprání na houby bylo to křivé velikosti často neseděly a páralo se to a dělaly hned žmolky.....ted na druhého mám něco po prvním jen ty hezké kousky a nakupujem nejvíc v tescu(zrovna ted mají 30% slevu:)) a nebo i na aukru,tam ale jedině cherokee a tesco je to dobrá značka vecičky jsou hezké jako nové i po jendom dítku,velikosti sedí a na nedělají se hned žmolky…nakupování přes net se bojím jelikož ty značky leckdy neznám a kdžy objednám velikost přijde ale je třeba menší,takže tak.
Já i moje kamarádka nakupujeme na www.juliana.cz .Nááádherné věcičky pro mimi !Jsou to výrobci a dokonce se tak líbily,že si u nich nakoupila i moje sestřenka z Německa ![]()
Toto je něco jako favi akorát s dětským zbožím **** jak psala uživatelka nahoře s těmi vietnamci, mám kamarádku co má obchod s oblečneím a ta říkala, že vietnamci dnes jezdí do stejných skladů jako butiky
edit admin - odstraněn odkaz
Ahoj holky,znáte některá na internetu nějakou dobrou prodejnu,kde nakoupit pro miminko?