Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Může to byt i z mechanickyho poskozeni, moje kozarka treba doporucuje v mistech kde se znamenko tre o obleceni tak preventivne odstranit. Mam takhle venku taky znamenko protoze bylo v miste kostice…nedelalo zadne problemy ale slo pryc kvuli mistu.
Podle fotky, to vypadá opravdu zarudlé a podrážděné.
Možná, že to je jen od podprsenky.
Ale, pokud tě to bolí a máš určité pochybnosti, bude nejlépe co nejdříve zkontaktovat dermatologa, aby případně zkontroloval i ostatní névy.
To kožní výrůstek, který se dělá na místech, kde kůži něco mechanicky dráždí. Za pár dnů to odpadne.
Je to fibrom.
Podebraná piha. Zkus to dezinfikovat ale nemačkej nebo nijak netrhej. Za týden se zatáhne.
Jestli je to v místě kde máš prádlo a tře se to, tak je lepší nechat odstranit chirurgicky, skoč na kožní
![]()
Ahoj, máte některá prosím prosím zkušenost?
a teď najednou to začalo doost bolet..
Pod prsem se mi x měsíců nazpět udělal tento “výrůstek”. Nějak jsem si toho nevšímala, pod druhým prsem mám znaménko a prostě jsem si zvykla na to, tam něco mít.
Jenomže teď asi poslední 3 dny mě tento “výrůstek” strašně bolí. Přijde mi, jak kdyby se trhal…dokonce se vytvořilo i začervenalé kolečko.
Nevíte z čeho by to mohlo být?
Popravdě mne nic nenapadá, ani nevím, jak se to vytvořilo, ale je to už docela dávno. Možná i minulý rok