Bolesti a krvácení 7tt

22
23.6.24 22:52

Bolesti a krvácení 7tt

Zdravím jdu si opět pro radu z pátka na sobotu v noci jsem si volala sanitku kvůli krvácení a bolesti břicha všechno bylo ok jen neviděla 100% srdeční činnost zítra jdu znovu na kontrolu predepsali mi utrogestan na který mi rekli at zavadim i přes to krvácení plus prášky proti krvácení beru od včera. V úterý jsem byla u své gynekoložky se špiněním také bylo všechno v pořádku a srdeční činnost viděla opravdu dobře. Paní doktorka v nemocnici mi komu dodala třeba má moje gynekolozka lepší ultrazvuk je to možné? Pořád krvácím mám i občasné bolesti jak pri ms v tuhle dobu bych ji i měla mít. Je tohle normální a nebo mám počítat s nejhorším. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
23.6.24 23:02

Buď a nebo :nevim: na co sis volala sanitku prosím tě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.6.24 23:03

@pikola začala jsem krvácet a měla bolesti jak při ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
23.6.24 23:07
@Hermiona99 píše: Více

Tak sis mohla zajet na pohotovost, nebo někam jít ráno. To fakt není na sanitku v 7tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.6.24 23:10

@pikola kdyby to nebylo tak by pro mě asi nepřijeli, na pohotovost mě akorát odvezli protože přítel byl v práci a já neměla žádný odvoz proč až ráno třeba by bylo už úplně pozdě no na takový lidi nemám čas to je otázka,,na co sis volala sanitku prosím tě,, za prvý si netykáme a za druhý důvod už jsem psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.6.24 23:11

Krvácení, bolesti, nepřítomnost srdeční akce. Je mi líto, ale nějak nadějně to nevidím.

• Citovat
  • Upravit
76707
23.6.24 23:13

zde si tykáme všichni, jestli sis nevšimla,
a ne rozjetý potrat v 7 tt. žádný lékař není schopný zastavit, prostě je těhotenství špatně založeno a příroda moc dobře ví, co dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.6.24 23:13

Tady si tykají všichni. Takhle milá jsi pořád nebo jen máš špatnej den?

• Citovat
  • Upravit
22
23.6.24 23:16

@Janli bohužel já si tykat nechci jenom přes tu otázku na co sis volala sanitku proč asi..
Já jsem milá jen v tu chvíli když jsou milý ostatní.. a jestli se vám to nelíbí tak mi sem nepište děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.6.24 23:17

@stinga tím chcete říct co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
23.6.24 23:20

Tykame si tady. Stejně ti žádný zázrak nikdo neporadí ani nedá, prostě v tomhle týdnu se to udrží nebo ne. Já taky potratila, dokonce dvakrát, ale fakt to není na sanitku, je to jako menstruace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76707
23.6.24 23:22

nerozumíš česky? tak si to přečti ještě jednou,
a nevyhazuj ostatní lidi z diskuse - nejsi admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.6.24 23:22

@pikola chtěla jsem si být jistá a neměla odvoz co na tom nechápete nechtěla jsem čekat do rána… vždycky jsem si volala sanitku a nikdy nikdo s tím neměl problém a tímhle to ukončuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.6.24 23:23

@stinga kdyz tykat tak prosím tě běž se zahrabat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76707
23.6.24 23:29