Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Normálně zajdi na gynekologii kam běžně chodíš a tam ti vše řeknou, neboj ![]()
@Anonymní píše: Více
Neboj
tableta je i šetrnější než zákrok pod narkózou. To zvládneš ![]()
Před 4 lety jsem měla zamlklé těhu a vybrala jsem si tabletku.
Bylo jako silnější menstruace, když budeš chtít klidně piš kdykoliv i do zprávy ![]()
Ničeho se neboj. Potraty běžně zvládají jak matky několika dětí, tak mladá děvčata, ať se už provádějí jako miniinterrupce nebo pilulkami. Neváhej dlouho, čím dříve se zákrok provede, tím je to šetrnější. Nikdo rozumný Tě odsuzovat nebude, naopak ocení, že k problému přistupuješ jako zkušená žena a otěhotnění Tě nedostalo na kolena. Vždyť nikdy nevíš, kolikrát ještě budeš těhotná. Jestliže už máš dvě děti, nebylo by rozumné pořizovat si v současné hospodářské situaci další, když není jisté, že je v budoucnu uživíš.
Já byla rozhodnutá, že až to čtvrté by šlo pryč.. u třetího jsem to nedokázala, ale žádanka od gynekologa a lepší řešit hned než později, já toho trochu lituju že jsem si to těhotenství nechala
Holky, prosím bez odsuzování, je to už tak psychicky těžké, ale jiná cesta není. Jsem na začátku těhotenství- 4 dny zpoždění, takže +- 4-5tt. Bohužel nemůžu si miminko nechat, máme už dvě děti. Má někdo prosím zkušenost s miniinterrupcí, farmaceutické ukončení těhotenství - pilulkou? Co vše je třeba vyřídit, kam zavolat prvně, kam dojít. Mám strach, bojím se, nedávám větší množství krve, nedávám odběry, kapacky atd.. děkuji