Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A ještě, nevíte jak se to pohybuje cenově? Našla jsem cenik Hradce, ale ceny jsou z roku 2019
@Anonymní píše: Více
dívala jsem se na stránky naší nemocnice, nevím, jak je to u vás - u nás stojí 1000 sepsání žádosti o interrupci, a 3500 interrupce do 49. dne těhotenství, cena je stejná u tabletkové i operační interrupce, později do stojí 4000 - ale jak to máte u vás, nevím,
asi si tam hned v pondělí zajdi na ambulanci a domluv se
Jak v nemocnici nevím, byla jsem v jiném městě, v jiném zařízení ( zdravotnické, různé ambulance, obory, ale dělají tam i zákroky gynekologické, takže jsem si našla, že i toto, včetně ceny). Doporučení mého Dr jsem nepotřebovala ( i když jsem u něj byla, ale nic neřešil, že je čas a ať přijdu za týden). Na klinice jsem měla schůzku s Dr, druhý den předoperační vyšetření a před polednem zákrok. Ve 13 h jsem šla domů, za týden na kontrolu. O farmakologickém ukončeni jsem moc neuvažovala, přišlo mi to složitější a nejistější. Navíc doma dvě děti tehdy na distanční výuce a kojené batole. Byl rok 2021 a platila jsem celkem 8 tisíc.
Ahoj, zjistila jsem, že jsem na začátku bohužel nechtěného těhotenství. Musím nejprve ke svojí doktorce nebo to není třeba a mohu hned do nemocnice, kde interrupci provádějí? A musím se tam objednat? A pokud jsem na začátku, řekněme 5-6tt, udělají mi to jak se teď dělá léky, nebo budu muset pod narkozu? Děkuji.