Bolesti a krvácení v 6tt

7
15.10.11 14:34

Bolesti a krvácení v 6 tt

Ahoj,
ve čtvrtek jsem byla u své doktorky, která mi udělala vnitřní ultrazvuk a potvrdila mi těhotenství odpovídající 6. týdnu. Srdíčko bylo vidět, všechno vypadalo normálně a v pořádku. Objednala mě na pondělí na krev.
Upozornila jsem ji, že v ten čtvrtek ráno jsem začala trochu špinit (hnědý výtok), ale říkala, že to nejspíš nic nebude.
V pátek se výtok již stupňoval a přidaly se bolesti v podbřišku a dnes to stále trvá. Bolesti jsou chvílem velké a krev již není tmavě hnědá, ale jako při menstruaci. Nekrvácím ale moc.

Uvažuju, jestli zajet na pohotovost nebo počkat do pondělka a jít ke své dr. Co jsem tak četla, tak v tomto stádiu se stejně nic moc dělat nedá… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
15.10.11 14:36

Jela bych na pohotovost, v ranných stádiích těhu ej tohle bohužel časté, někdy to neznamená nic vážného a stačí třeba jen klidový režim apod, ale někdy se může jednat o potrat a to je lepší zkontrolovat.
Tak bych radši jela.
moc přeju aby to dobře dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavli-na
15.10.11 16:27

Tak jsem uz potratila. Vysla sliznice a pak vajicko. Od bolesti se mi ulevilo. Staci kdyz zajdu az v pondeli ke sve dr?

• Citovat
  • Upravit
7576
15.10.11 16:53

Někde tě vezmou na revizi automaticky, na osvícenějších pracovištších zkontrolují na UZ dělohu a sliznici a podle toho tě vezmou na revizi nebo pošlou domu.

Pavli-na píše:
Tak jsem uz potratila. Vysla sliznice a pak vajicko. Od bolesti se mi ulevilo. Staci kdyz zajdu az v pondeli ke sve dr?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.10.11 17:12

a myslis, ze mam jet na pohotovost nebo to pocka do pondelka? nikam se mi nechce… ale radsi asi mam jet ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
15.10.11 17:14

Já být tbou tak raději jedu,aby se na tebe podívali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.10.11 17:18

jed třeba není pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.10.11 17:37

Nedá se říct jednoznačně zda jet. Většina ranných potratů se odehraje jako silnější MS a pokud žena nevěděla, že byla těhu, nebo nikam nejela, nic se nestane. Na druhou stranu pokud nastal ten méně častý případ a v děloze zůstaly nějaké zbytky embrya, mohla bys dostat zánět, revizi by provedli okamžitě + bys měla dostat atb. Zánět může způsobit srůsty a další komplikace, ale revize může být taky riziková - hlavně když vyškrábnou víc sliznice nebo i poraní sval dělohy + pooperační komplikace. Je to na tobě. Jestli ti nic neni, mohlo by to počkat. Nevím, jak osvícení lékaři jsou u vás a zda umí nejprve změřit a vyšetřit dělohu UZ, zda je revize nutná.

Pavlín-a píše:
a myslis, ze mam jet na pohotovost nebo to pocka do pondelka? nikam se mi nechce… ale radsi asi mam jet ze?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.10.11 18:01

ahojky,už jsi jela? jsem na tom stejně, tak dej pak vědět co řekli tobě. Mě chtěj vidět v pondělí a mám napsanej ascorutin. Prej není nic ztraceno. Vzali mi krev a zkontrolovali zda roste. U mě vidět mimi zatim není, tak snad u nás i u vás bude vše ok. Prý můžeme krvácet či špinit v prvním trimestru v době kdy máš mít ms. Ale napsali mi diagnoza… hrozící potrat. Tak trnu taky. Ale… to zvládneme. Písni jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.10.11 18:04

ty bláho, ted jsem to dočetla celý, nemůžeš mít jistotu, že jsi potratila. nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
15.10.11 19:56

ahoj holky ja nasla na testu // ve ctvrtek odpoledne ale dneska me silene boli podbrisek tak mam taky obavy ze mimi odejde neb jsme dost hodne nachcipana:(a to jsme se snazili15mesicu ted muzu jen doufat ze mimi se udrzi k dr jsme objednana az na str ale ani nevim zda tam mimi bude videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.10.11 21:11

doxi ono pobolívání v podbřišku je normální, stejná bolest jako při ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.10.11 23:12

poprve se mi asi prispevek nepridal, tak to zkusim znovu. Jsem v nemocnici po zakroku. Prijali me hned a o pul 9 jsem sla na sal. V 9 bylo po vsem. Mela jsem jistotu, ze jsem potratila, protoze odeslo i vajicko. Dle dr odeslo skoro vse, ale radeji chtel revizi, aby byla jistota, ze tam nic nezustane. Neprotestovala jsem, on je doktor… Jsem jeste oblbla z narkozy a pisu z mobilu, tak se omlouvam za preklepy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.10.11 08:25

pavli to je mi moc lito ale urcite se po zotaveni opet brzo zadari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.10.11 08:26

u me ta bolest je jako pri ms a dnes jsme si udelala ten test digital blue a ten mi kazal ze jsem pocala 2-3tyden tak dle dr by to pry melo byt 4-5tyden tak ve str uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí