Odchlípnutá placenta ve 13tt

474
15.10.11 11:14

odchlípnutá placenty ve 13 TT

Ahoj holky,jsem ve 13TT a dneska ráno jsem začala silně krvácet,už se mi to stalo před třemi týdny,kdy jsem si pobyla pět dní v nemocnicia zjistili mi hematom-20krát8mm,už přes měsíc pouze ležím!!!
Dneska mi pan doktor objevil,že mám kousek odchlíplou placentu a hematom tam stále je!bohužel mi taky řekl,že nám zbývá jen doufat,ale na druhou stranu zase řekl,že má prcek tuhý kořínek,když vydržel dvoje silné krvácení a pořád tam je v pořádku!!!prosím o informace ohledně toho odchlípnutí,nikde jsem to ještě nečetla a případně mě i zajímá,jak těhotenství v tomto případě dopadlo!!!předem děkuji za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
15.10.11 11:16

zkušenost nemám, ale odlučování placenty není dobré - přeju, ať to dál nepostupuje a dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.10.11 11:28

Agáto, myslim, že u tebe nejde o klasické předčasné odlučování placenty, ale že placentu odchlípnul ten hematom, co tam pořád zlobí. Až ten se vstřebá, placenta by měla být ok. Držím pěstě :hug:
PS: hematom se mi vstřebával cca 3 týdny a původně byl 2× větší než mimčo. Jen jsem nesměla dělat prudké pohyby, zvedat nic těžkého a žádný sport. No, s malou se to nedalo moc přísně dodržovat a dopadlo to dobře. Určo to dopadne i tobě, miminko už je silnější a větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.10.11 11:47

Ahojky, vím přesně jak ti je. Mě pustili z nemocnice včera, ležím už tři týdny :nevim: Musíš to pro toho prcka vydržet, my máme taky problém s placentou a pupečníkem, dnes začínám 15tt. Hematom mám o něco větší než ty a je tam celý ty tři týdny, prý je skříplej mezi placentou a brankou, takže tam asi ještě dlouho bude. Mě teda doktoři neřekli nic, ale co jsem se dočetla, tak můžu taky jenom doufat. A doufám. Musíme těm prckům věřit, že jsou silní a všechno to tam zvládnou. Držím ti pěsti, ať ti vše dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
15.10.11 14:07

ahoj, já to znám moc dobře. začla jsem silně krvácet ve 12tt a šup do nemocnice, tam zjistili hematom (už nevím jak velký) tak jsem si tam pobyla asi 10 dní (po nějaké injekci k zástavě krváce už jsem nekrvácela). kddyž mě pouštěli domů, tak ten den jsem začala lehce špinit a doma druhý den se znovu rozkrváce, tak jsem letěla na gyndu a podle barvy krve mi dr. žekla, že je to krev z hematomu (nahnědlá), takže doma klidový režim no a za měsíc bylo po hematumo. těhotenství dopadlo dobře, mám zdravou holčičku. držím pěsti a hlavně klid a žádný stres :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
15.10.11 17:40

Moc ti držím palečky. Já měla hematom v 14tt, ale nebyl u placenty a zmizel. V 16tt ale další hematom moji placentu odloučil úplně a naše dvojčátka šla do nebe :cry:
Ale to ten hematom se hned „vylil“ za tu placentu a navíc v děloze byli mimča dvě, tudíž větší zátěž. Takže u tebe věřím v dobrý konec. Ale ty nervy, co?! Držím palečky tobě i mimískovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niou
19.9.12 17:11

13tt krvaceni

Ahoj, jsem 13tt a pred pul hod, jsem ucitila silny vytok. Utikala jsem na zachod, tam jsem zjistila, ze krvacim. Ne uple cirou krev, takovou jako naredenou. Od te doby jsem kazdou minutu na zachode a uz se to zastavilo. ¨Co to muze byt??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky