Miminko se tlačí dolů

Anonymní
14.10.11 19:52

miminko se tlačí dolů

Ahojky :mavam: potrebovala bych trochu uklidnit :-) jsem ve 33+1tt a miminko je uz hlavnou dolu.Podle doktora uz se trochu tlaci dolu ale cipek je jeste v poradku a neotviram se.
Jaka je pravdepodobnost,ze bych porodila predcastne popripade co mam delat,abych predcasne neporodila? nebo je to jeste v poradku a zbytecne se plasim?
Dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
budulinek2011
14.10.11 19:56

To že se miminko otocilo hlavou dolu nic neznaci.. Zakže bud v klidu :-)

• Citovat
  • Upravit
Mišis
14.10.11 19:57

Já myslím že bude stačit když budeš víc ležet a budeš v klidu hlavně moc nechodit. Já jsem byla otevřená na jeden prst a vydržela jsem to ještě 4 týdny. Ale samozřejmě to je u každého jiné. Držím palce ať ještě minimálě 3 týdny vydržíte :kytka:

• Citovat
  • Upravit
573
14.10.11 19:59

Já bych se hlavně moc nestresovala, já dnes začínám 32.tt, malý už je taky hlavou dolů, pokud drží čípek, tak bych se hlavně snažila to moc nehrotit, znáš to, zákon schválnosti, čím víc to budeš řešit a myslet na to, tím spíš se něco poto… Šetřit už se musíš tak jako tak a kdyby bylo nutné něco omezovat, doktor by ti to určitě řekl ;-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.10.11 20:02

Prcek byl hlavou dolů na UZ v 32tt taky, je tam pořád stejně, jsem 36tt a CS je 0..a to ho cejtim pěkně, jak tlačí, takže to nemusí nic znamenat, spíš buď ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
14.10.11 20:26

Mě říkali, že taky prcek půjde dřív, ne tedy tak brzo, byla jsem v nějakém 36tt, že už taky má hlavičku hodně nízko… nijak jsem se nešetřila :oops: bylo mi totiž nejlépe z celého těhu a říkala jsem si že 36tt už je v pohodě… no a nakonec jsem ještě týden přenášela. Takže to nemusí vůbec nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
14.10.11 20:32

Ahoj, já byla ve 30 tt na prst, čípek zkrácený, hlavička naléhala fest, vydržela jsem až do do konce 38 tt a museli mi to vyvolávat (ale kvůli tomu, že jsem si píchala inzulin). Ale je pravda, že jsem ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
14.10.11 21:03

ahoj, ja mela vyhlazeny cipek uz od 25tt, ve 29tt jsem se zacala otvirat, hlavicka tlacila fest, stydka kost bolela jak cert… nakonec jsem rodila ve 35+6tt… myslim, ze u tebe je to ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.10.11 21:25

Poslední dcera hlavou dolů od 27 tt,ve 31 tt předčasná porodní činnost,ležela jsem na kapačkách,mysleli si,že do 34 tt nedonosím a nakonec jsem rodila 39+1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
14.10.11 21:28

Ahojky, být Tebou, tak to, že je mimi otočené hlavou dolů vůbec neřeším, naše je otočené hlavičkou dolů někdy od 27. tt - zítra končím 33. tt a doktorka říká, že je to v pohodce… Ani nijak neležím, nebo moc neodpočívám… dělám prostě plno běžných věcí jako obvykle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.10.11 17:59
Anonymní píše:
Ahojky :mavam: potrebovala bych trochu uklidnit :-) jsem ve 33+1tt a miminko je uz hlavnou dolu.Podle doktora uz se trochu tlaci dolu ale cipek je jeste v poradku a neotviram se.
Jaka je pravdepodobnost,ze bych porodila predcastne popripade co mam delat,abych predcasne neporodila? nebo je to jeste v poradku a zbytecne se plasim?
Dekuji za odpovedi

Ahojky, tak pokud je čípek stále tuhý a ještě se ti ani nezmenšil, tak se ještě ani neotvíráš, takže se nemusíš bát. To že hlavou dolů je už správně a ano může se tlačit, dokonce ti i může pak časem klesnout bříško, ale pokud nepraskne voda nebo nebudeš mít kontrakce, tak nic nehrozí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
21.10.11 21:49

Ahoj holky těhulky, my jsme taky hlavičkou dolů - už někdy od 22tt, ale zatím se nic neděje, žádní poslíčci, nic, jsem zvědavá jeslti se nám už něco ukáže př.týden na 1.ozvách - to už budeme ukončený 37tt tak bych nějakou tu akci už ráda viděla, přenášet moc nechci :lol: ale spodek mě už začíná pobolívat, sem tam mírné píchnutí vespod tak uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikolina606
7.6.12 16:43

ahojky ;) jsem ve 23.týdnu a hrozne mě tlačí díte..je to normální ?? :roll: diki za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Danw7
7.6.12 17:08

ahojky ,doktori radi strasi ale pak muzes jeste prenaset,kup si magnesiji a dej si obcas nohy nahoru a obcas si lehni,ja to mela uz od 26 tydne a porodila jsem ve 40 tydne a jeste k tomu vyvolany porod

• Citovat
  • Upravit
nikolina606
7.6.12 17:23

diki moc 8) no snad to bude v poho v úterý jdu k doktorovi,tak uvidíme co rekne nato…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky