Bolesti břicha

64
9.1.11 12:06

Bolesti břicha

Ahoj holky, potřebuji poradit… 1.1. jsem měla dostat MS, ale pořád nic… O mimi jsme se snažili, ale TT je pořád negativní. Jen mě v pravidelných intervalech (cca po 2 hodinach) strašně bolí břicho. Chci se zeptat, jestli s tím máte některá zkušenost a jestli si můžu vzít něco na bolest (Ibalgin atd..), protože je tu pořád možnost, že jsem těhotná?!
K doktorce jdu až v úterý. Děkuji předem za vaše odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
9.1.11 12:44

Pokud mas podezreni na tehu, tak v ZADNEM PRIPADE IBALGIN, muzes pouze Paralen a na zacatku tehu jen pulku prasku!!!
Bolest bricha s tim mozna souvisi, ale i s dalsimi jako - bolest prsou a bradavek, nevolnost atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.1.11 12:54

Monny: právě že mě bolí i prsa…ale ty testy jsou negativní, tka nevím.. No a to je ono, kdesi na diskuzi jsem zase četla, že v prvním trimestru se ibalgin může.. tak teď babo rad… Já toho vydržím hodně, MS mám celkem bolestivou, ale tohle už bylo i na mě moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
9.1.11 13:46

Pokud je test negativní,tak těhotná zřejmě nejsi a ibalgin by vadit neměl, ani kdyby jsi těhotná byla,protože některý ženský neví o těhu ani tři měsíce,tak se chovají normálně jako netěhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
9.1.11 14:07

Z vlastni zkusenosti v dny, co jsem mela uz dostat menstruaci (vikend) jsem mela strasne bolesti podbrisku…jsem si rikala to snad uz zacne, a porad nic.....cely tyden nic az ve ctvtek jsem si udelala test a nic…a pak jeste jeden v pondeli a tam uz byla slaba carecka. Takze je i ta moznost, ze jsi tehotna.
Ty bolesti byly dost neprijemne.
Pokud je ta moznost, ze jsi tehotna tak bych si ibalgin nebrala, pises ze jdes v utery k doktorce, tak bych to zkusila vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
9.1.11 14:10

jo jeste… v prvnim trimestu by se nemely brat zadne prasky, teda pokud ti nejake vyslovne doktor nepredepise nebo nedoporuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.1.11 14:14

Děkuji moc za rady.. právě, ono se to dá vydržet, ale předevčírem už mě to chytlo tak, že sem málem omdlela, nedalo se to vydržet.. teď už je to zase lepší.. No sand tam drobek je a jen se nám schovává! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
9.1.11 14:36

tak drzim pesticky at tam je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.1.11 18:14

taky taky hodne stesticka, at tam je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.1.11 21:48

Díky holky, už to nemůžu vydržet!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.1.11 14:24

Kzyd to vezmu z vlastni zkusenosti byla jsem na tom uplne stejne.MS se mi nedostavila a bolelo me bricho kazdou chvili.Udelala jsem si test ale nic tak jsem si myslela ze se mi pouze mesicky opozdili.Kdyz se MS stale nedostavila udelala sem si dalsi test a opet nic.Nejak jsem to prestala resit ale par dni na to mi to stejne nedalo a udelala sem si test dalsi a ten uz vysel pozitivni a jsem ve 14tt.Takze i tobe preji aby jsi na tom byla stejne jako ja..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.1.11 16:13

Holky včera sem byla u doktorky.. a pichla mi „vyvolavacku“, že si nemysli, že jsem tehotna..vyssetrila me teda „jen pohmatem“, coz sem teda nevedela, že takle jde poznat, že jsem v tom (?). Myslela sem, že mi vezme krev.. a nic, tak cekam jestli to teda dostanu nebo ne..aachjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
12.1.11 20:04

to teda nevim jestli se to pohmatem da poznat…to je divny. Ja jsem sla k doktorovi uz s tim ze jsem mela pozitivni test a udelal mi rovnou vnitrni ultrazvuk a tam byla takova malinka bublinka, tak nevim jestli tohle se da poznat pohmatem.
dej vedet jak je ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
12.1.11 20:07
Monny89 píše:
Pokud mas podezreni na tehu, tak v ZADNEM PRIPADE IBALGIN, muzes pouze Paralen a na zacatku tehu jen pulku prasku!!!
Bolest bricha s tim mozna souvisi, ale i s dalsimi jako - bolest prsou a bradavek, nevolnost atd.

Jak čtu to v žádném případěš tak mě to rozesmálo.. :-D (v dobrém).. vzpoměla jsem si na sebe.. do 9 týdne jsem nevěděla že jsem těhotná.. a taky jsem byla v té době nemocná takže moje mimi už ochutnalo chuť kodeinu a jiných léků jako ibalgin či amrosan.. :-D ale naštěstí je muj uzlíček v pohodě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.1.11 21:10

Tak jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat