Bolesti břicha a zad?

1297
7.10.11 15:37

Bolesti břicha a zad?

Ahojky maminky. Mohly byste poradit? Než jsem otěhotněla, tak jsem brala prášky. A tedkom si perioda chodí kdy chce. jednou po čtrnácti dnech, jednou po měsíci a půl a ted mi to skončilo v pondělí a dneska mně bolí břicho a záda jak kdybych to měla dostat zase.

Nemá s tím některá z vás zkušenosti? K Mudr ted ještě nechci, z časového hlediska, navíc stejně mám v listopadu jít na prohlídku, tak bych to skloubila. Jen mně to dost znejistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
trumbelína
7.10.11 16:49

Ahooj :mavam:

Já si myslím, že je to normální. Sice nepíšeš jak dlouho je to od porodu, ale tělo se může vzpamatovávat i rok po něm, prostě hormony a vše kolem dělají své, někdy i dost stres třeba. Chápu, že je to nepříjemné. Pokud by to bylo opravdu tím, asi ani doktor ti nijak nepomůže - leda antikoncepcí na upravení cyklu - jak mají doktoři ve zvyku, což mi přijde jako zbytečnost. Tvé tělo se dá dopořádku určitě brzy samo :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug:

Ale třeba holky poradí ještě něco jiného a budou mít jinou zkušenost. Uvidíš, přeji vše dobré :wink:

• Citovat
  • Upravit
31278
8.10.11 15:37

ahoj,
A POZNÁŠ OVULACI? já totiž, když sem se začala víc „pozorovat“ při snažení o mimčo, tka jsem zjistila, že podobné bolení jako před MS mívám i těsně před ovu… :think: tak třeba to nebude z důvodu přicházející MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
8.10.11 20:41

Ovulace

Ahoj, no nevím, je normální ovulace necelý týden po menstruaci? I kdybych byla ráda kdyby to opravdu bylo jen tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.10.11 18:17

Ahojky… tak už týden pryč a bolesti pořád neustaly… něco mi říká že ovulace to nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.10.11 18:20

? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.10.11 21:34

Chjo… nikdo neporadí? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.10.11 22:13

snad tohle

Ahoj, měla jsem stejné potíže a ještě mě bolely záda. Tak jsem se poptala a po čase se dostala k jedné sympatické paní, jmenuje se Marica a je z Chorvatska. Je to léčitelka a prodává super přírodní produkty z bylinek a tak. Za chvíli jsem měla pokoj a už k ní chodím jen na kafčo. :wink: Jesli budeš chtít, dám na ní mobil. Ahoj J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
12.10.11 22:34

bolesti zad, konkretne v krizi a podbrisku jsou docela obvykle jak pri menstruaci tak i pri ovulaci, ovsem pri ovulaci byva bolest spise tupa a pri MS spis krecovita. Teda co vim ja, kazdy je individum tak tezko generalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smp
24.11.11 11:36

Ahoj, já přestala brát antikoncepci před 8 měsíci. Cyklus jsem měla vcelku pravidelný, v rozmezí 28-36 dní. Bolesti jsem měla 3 týdny v měsíci, ale šlo o ovulační bolesti, týden před ovu, týden po ovu a týden menstruační. Takže vše v pořádku i přes to, že jsme byla pořád otrávená :) . Tak si z toho nic nedělej, protože vysazení antikon. je pro tělo trochu šok a musí se dát do kupy. A nejen to, hormony si prostě dělají co chtějí kdy chtějí :)

• Citovat
  • Upravit
1297
25.11.11 13:38

to jo no… nechala jsem si dát injekci a tedka dva týdny špiním… ale silněji… no co. počkám si jestli se mi to nesrovná jinak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
17.1.16 19:37

Ahoj,

mě bolí ted břicho do včerejška, jako bych to měla dostat a do toho v kříži a nevím, jestli jsem nastydlá nebo co to je. Při čůrání mě nic nebolí, nic jiného mi není, jen to břicho jako před MS a ta záda…jen, že MS mi skončila minulou neděli, v pondělí…může to bolet k ovulce i takto třeba dva dny??? Cyklus mám jinak dost krátký…
Z9tra jdu ještě na gyndu, když bych měla nějaký zánět (ani vysloveně výtok nemám), pozná to, že?
Nebo může to být od prostydnutí? Jen, že mě nedělá problém čůrání či tak…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
17.1.16 19:40

@Petttruše me kdyz bolela zada a bricho ze mi to slo do podbrisku, ale bolest sla z tech zad do praveho i leveho podbrisku, tak jsem mela zanet ledvin, ale hlavni tam byla bolest zad, bolelo to jako prase, bricho oproti zadum byl cajicek ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
17.1.16 20:06

Podle výpočtu mi vychází ovulka zrovna na zítra, tak uvidím. Cyklus mám 24 - 26 dní. Zítra jdu na tu gyndu, pozná doktorka ovulku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí