Zanětlivé onemocnění střev

505
6.10.11 21:35

Zanětlivé onemocnění střev

Ahoj, už týden mně bolí žaludek a mívám křeče ve střevech. Dva dny mně dokonce začalo být špatně od žaludka, ale nezvracela jsem a ani nemám průjem. Zašla jsem k dr, říkal, že mám asi začínající zánět virového původu a dal mi Eucefuryl. Jenže jsem vyčetla, že se bere při akutných průjmech, takže mám obavy, aby mně nezatvrdil, když průjem nemám. Máte zkušenosti se zánětem střev? Ani neříkal, zda mám držet nějakou dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4542
6.10.11 23:07

A jak víš, že ten zánět je zánět střev? Já jsem měla zánět žaludku, a ten se opravdu tehdy projevoval jen divnou bolestí od žaludku, celkem slabou, ale vytrvalou, k tomu průjem nepatří :-). Tak asi ti nezbyde než doktorovi věřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
7.10.11 08:07

No já to nevím, usoudil to podle příznaku, které jsem mu sdělila, asi podle toho, že po jídle mně bolí pod žaludkem, břicho a mám křeče ve střevech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
7.10.11 08:07

A jak tobě přišli na to, že máš zánět žaludku? No já myslela, že mi aspoň odebere krev a dá na nějaký rozbor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.10.11 08:56

Mně to pobolívalo dlouhodobě, tak mne poslali na gastroskopii (hadičkou ti přes krk mrknou do žaludku a odeberou vzorek na histologii)… jinak se to asi nedá účinně poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí