Bolesti kyčlí + celková únava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
686
21.1.10 21:26

Lasicko - u vas ty testy trvaji tyden, to tady muze trvat treba i 5 tydnu :-) . V Cechach vysledky z citologie mam vzdycky tak do dvou tydnu mozna jeste driv, v Anglii vysledky z citologie byvaji do 6 -7tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.10 15:17

ach jo

Ahoj to jsi mě moc nepotěšila s tou artrozou..mě je 33 let a už asi 3 roky mám problémy s kyčlemi..když chodím po městě delší dobu,začnou mě dost bolet kyčle,více pravá…nevím čím to je..dřív jsem chodila pěšky na zábavy a nic mě nebolelo…nadváhu nemám ,tak nevím…kdesi jsem četla že to může být i nedostatkem hořčíku a tím pádem i vápníku…nevím si rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sluncevhrnci
9.4.11 17:13

nenechávat to být

Ahoj. Tyhle divné bolesti kyčlí můžou souviset s nějakým větším problémem v těle. Zvlášť když je u toho nevolnost a slabost, tak to vypadá přinejmenším na zánět. Ten doktor není dobrý, když vám ani nic neřekne o té krvi. Pokud ty bolesti pokračujou, já bych rozhodně šla na DUKLADNÝ rozbor krve, každopádně jaterní testy!!! a rozbor na chlamydie, a i boreliózu. A kdybych měla peníze, řekla bych, ať mi udělají i onkomarkery, že si to klidně uhradím. Musíte se těch doktorů pořád vyptávat, neodbytně, jinak vás nechají (ne všichni) být. A zkuste držet přísnou jaterní dietu nějaký týden!!! Vím, o čem mluvím.
Přeju vám, aby to přešlo co nejdřív a aby to neznamenalo nic vážného.
Sluncevhrnci

• Citovat
  • Upravit
Jiřinka Pokorná
5.8.11 21:22

ALTROZA

Začla mě bolest kloubu,vyšetření ukázalo.Je to altroza.Já mám altrozu 1 stupně, nedá se stím nic dělat,jen odlehčovat a nezatěžovat klouby.Bylo mě to zjištěno rentgenem,paní doktorka doporučila nenosit těžké nákupy a na delší cestu použít kolo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.11 21:30
Jiřinka Pokorná píše:
Začla mě bolest kloubu,vyšetření ukázalo.Je to altroza.Já mám altrozu 1 stupně, nedá se stím nic dělat,jen odlehčovat a nezatěžovat klouby.Bylo mě to zjištěno rentgenem,paní doktorka doporučila nenosit těžké nákupy a na delší cestu použít kolo.

Neměla to být artróza :think: .

• Citovat
  • Upravit
teta kety
26.8.11 13:47

Čínská medicína uznává párové orgány. Kyčle jsou párovým orgánem žlučníku, jater. Jedná se tedy zřejmě u Vás o disfunkci jater a žlučníku.Tomu nasvědčují ty žaludeční potíže. Doktoři jsou v tomto krátkozrací.Tedy většinou!!! Obraťte se na nějakého čínského doktora a ten Vás dá do pořádku.Popíjet ostropestřec,kolínký čaj na žlučník, to můžete hned. Chce to nastudovat na netu. Taky užívat vápník s vitaminem D, kolagen atd. neuškodí.
A samozřejmě čistit organismus!

• Citovat
  • Upravit
teta kety
26.8.11 13:54

Ta je ale vážně chytroučká! Určitě je to stářím!!!!
Měla byste užívat kolagen a kolagen a kolagen.Taky očistit organismus. Nejlepší je Golden Yucca i když je drahá. Rovněž doplnit vápník s Déčkem. To kolo je OK.Prostě nečekat, že se to bude horšit.No, hlavně že si tu vzácnou radu naúčtovala pořádně pojiš´tovně, že?

• Citovat
  • Upravit
krejčice
21.11.12 09:45

bolesti kyčlí

Dobrý den i já mám problemy začne mě bolet v kříži až do kyčlý ale pak mě začne bolet břicho a mám strach co to je, na pohmat mě břicho nebolí ale když si zmáčknu kosti pánevní tak je to bolest

• Citovat
  • Upravit
72
1.12.15 10:24

Já měla dlouhodobé problémy s bolestmi v křížokyčelních kloubech. Jsem štíhlá, nadváhou to být nemohlo. V těhotenství mi rtg dělat nemohli, přičítala jsem to všemu možnému, únavu taktéž i tupé bolesti v kostech a teď? Minulý týden mi doktor náhodně objevil na kyčelní kosti celkem velký nádor :-( :zed: Další vyšetření mě teprv čekají… Nenechávejte to být. Platíme si pojištění a raději ať se udělá vyšetření navíc, než aby se něco zanedbalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí