Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
jooo tak to mě i krvácí a je to dost hnusný, holt ten stud budem muset asi nějak překonat a v mém případě po porodu skočit k dr…
Jinak Faktu jsem taky zkoušela ale nic moc, ale koupila jsem si Mastu a to se mi zdá malinko lepší, tak nevím, možná jen subjektivní pocit ![]()
Ahojky,tak na hemeroidy je dobrá i koupel v dubové kůře,tak snad zkusit tohle ![]()
Aáa zrovna jsem chtěla doporučit dubovou kůru a Oluschka mě předběhla! Já to sice nemám, ale v rodině to máme a je to prý peklo.
Ještě zjistím kontakt na jednoho moc šikovného doktora, který ti hemoroid vyléčí. Je to sice dost nepříjemné vyšetření, ale výsledek prý stojí za to!
Pak poddám info..
Ahojky, ja jsem na ne trpela uz ve 12ti letech, nejak se to pak samo upravilo, taky jsem pouzivala factu… ale v nekterych pripadech se to po neuspesne lecbe resi operativne…
Já slyšela jen chválu na tento výrobek: http://www.nobilis.cz/index.php?…
ale osobní zkušenost nemám ![]()
Jéé, holky nestrašte ty jooooo.. operace???
Kdyby mi šel ten hemouš zastrčit a držel tam,tak ok, ale to je pořád dokola,jak ho zastrčím,tak se mi uplně uleví,když ho zastrkuju,tak mám až slzy v očích, a on zase hned vyleze ven..
Ale je to peklo,fakt..
BETTY, to budeš hodná,když mi dáš ten kontakt..
Hm, ten HEMOROL taky vapadá docela ok..
Ja nemuzu ani chodit, natoz sedet… ![]()
ja doporucuju k jakekoliv lecbe pojidat denne susene svestky nebo svestkovy kompoty
Jee, to bych se vubec pokadila.. Ja chodim na stolici normalne kazdy den i 2× a stolice je normalni, nebo spise ridsi..
Po svestkach by to byl mazeeec.. ![]()
a sprchovat po každý velký straně ledovou vodou a hned namazat nebo čípek. Ledová voda ho stáhne a taky pak nekrvácí.
BETTY, diky moc!!
Me se prave vubec nestahne po studeny vode, uleva pro me je,ho zatlacit dovnitr,ale tim jak je na kraji,tak tam vydrzi jen chvilenku…a hned zase vyleze ven a to boli..
Po porodu mého syna, porodní váha 5,27 kg jsem s hemoroidy skončila na pohotovosti s podezřením na vyhřezlý konečník, byla to neskutečná bolest. Nakonec to byly jen zanícené hemoroidy, dostala jsem čípky Faktu a mast Mezocain na znecitlivění. Čípky pomohly, ale hemoroidy se pořád vrací a už se jich nikdy nezbavím, jak mi řekl lékař. Teď když to zlobí kupuju si v lékárně Hemostop a pomůžou. Držím palce, vím o čem je řeč. ![]()
ahojte holky, po porodu prvorozenýho jsem měla s hemoroidama peklo, žádný masti nepomohly, moje mudra mi napsala nějaké prášky na žíly, brala jsem to myslím měsíc, (byl teda docela vysokej doplatek) a super! Od té doby mám klid, tuk tuk tuk…
Ahoj, ráda bych slyšela jakoukoliv radu..
Při třetím těhotenství se mi udělaly hemoroidy, po porodu se to upravilo, ale ted jsou zpet a snad jeste horsi!!!
Synek je dost tezky,tak nevim,jestli to nemam z jeho noseni.. Protoze jinak jsem stihla,nadvahu nemam,pohybu mam az az kazdy den, stolice pravidelna bez problemu..
Uz nevim, co mam delat? Koupila jsem si mast FAKTU a mast PROCTO-GLYVENOL a nezabira nic!
Mam ho uplne na kraji pri vstupu do konecniku. Zasouvam zpet,ale nedrzi,okamzite vyskoci ven a straaasne to boli.
Jinak nekrvaci,nic..
Dekuji za pripadnou radu…snad uz neco zabere.
J.