Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky já už nevím, tak chci vědět jestli neměla některá třeba podobný problém. Už cca 2 měsíce mě poboliva levá strana. Je to několikrát během dne. Není den kdy by mě to nebolelo. U doktorky jsem byla už 3×, jednou na pohotovosti (měla jsem hodně vysoký tlak a tep a byl už večer). Ekg 2× měřeno a vše v pořádku, rentgen levé strany v pořádku a ultrazvuk prsou a podpaží také v pořádku. Ale pořad mě to jakoby pálí pod klíční kosti a věcně mě bolí i levá ruka, jakoby přepracovaná nebo jako když “rostou kosti”. Už jsem zoufalá a netuším z čeho by to mohlo být. Ale fakt mě to už vytáčí :-/ … neustále mám strach jestli nezačíná infarkt
. Je mi 26 a opravdu ta délka už je hodně dlouhá ale podle všeho jsem v pořádku. Nezažila některá někdy něco podobného ať vím
(trpím panickou poruchou ale nemyslím, ze s tou délkou by to bylo spojeno s tím). Já vím, ze asi prehanim ale chci se poradit s někým.
Buď je to psychické a nebo to může být I nějaká blokáda. Já měla zrovna nedávno po pádu na kole blokádu 4a5 žebra. Přišlo to plíživě, bolesti na hrudi, vystřelování do ruky až po nemožnost zakašlat nebo se zhluboka nadechnout bez bolesti… Všechny kontroly ok. Vydala jsem se na fyzioterapii a moje skvělá fyzioterapeutka mě dala do 14ti dní do kupy. Tak třeba je to taky možnost.
Edit: ještě dodám, že tato konkrétní blokáda způsobuje stavy jako při infarktu a proto jsem také byla dost rozhozená co se děje.
@Martha03 děkuji, já si taky myslím ze mám někde něco skriple nebo zablokovane nejspíš ale denidenne mě to děsí
. Cítím se jak totální idiot ![]()
@Nikolkamaminka tak zkus zajít na fyzio a říci obtíže, kterými trpíš. Vzhledem k tomu, že vyšetření máš v pořádku, tak tím nic nezkazíš…